Delovanje:
The Golden Spratan predstavlja 100% prirodni dezodorans, savršen za svakodnevnu upotrebu za sve tipove kože. Ovaj dezodorans je izuzetno blag i veoma efikasan. Idealne količine sode bikarbone sprečavaju bakterije koje izazivaju neugodne mirise. Za razliku od svojih komercijalnih kolega, ne začepljuje pore hemikalijama koje mogu izazvati razne dermatološke i mnoge druge ozbiljne zdravstvene probleme. Pored celodnevne zaštite, kokosovo ulje, šea puter, pantenol i vitamin E u našem dezodoransu hidriraju kožu i čine je zdravom. The Golden Spartan dezodorans u stiku ne sadrži aluminijum, parabene, ftalate, alkohol, mineralna ulja, veštačke boje.

 

Način upotrebe:
Dezodorans naneti na čistu kožu pazuha.

 

Sastav:
KOKOSOVO ULJE, ŠEA PUTER, CERA ALBA, PANTENOL, VITAMIN E, SODA BIKARBONA, MIRIS, ETERIČNO ULJE MENTE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50g

005680013625

Pregled

Napišite vaš komentar

Deodorant 50g

Kao da vam briga zbog znojenja nije dovoljna pa se zahvaljujući današnjim proizvodima prepunim hemikalija, verovatno još više znojite pri odabiru vašeg dezodoransa. Vreme je da se ta priča privede kraju.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje