Delovanje:
Dior Homme dezodorans sa osvežavajućim đumbirom pruža prijatnu, efikasnu upotrebu i zaštitu od znojenja. Dezodorans u stiku ostavlja prijatan osećaj svežine na koži pazuha. Nežna formula pogodna je za sve tipove kože. Dezodorans u stiku ima mirisnu notu Dior Homme toaletne vode, čime sam miris čini trajnijim. Bez alkohola.

 

Način upotrebe:
Dezodorans u stiku naneti isključivo na čistu kožu pazuha.

 

Sastav:
PROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), SODIUM STEARATE, NYLON-12, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-23, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, CITRAL, COUMARIN, BHT, GERANIOL, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75g

005680012629

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Homme Deodorant Stick 75g

Dior Homme dezodorans u stiku pruža osvežavajuću svežinu i nežnu formulu za dnevnu zaštitu. Proizvodi za higijenu i telo suptilno su namirisani drvenim notama Dior Homme toaletne vode. Oni pružaju koži prijatan osećaj udobnosti i obavijaju je mekim i senzualnim tragom Dior Homme mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje