Spisak proizvoda po brendu DIOR HOMME

Dior Homme Deodorant Spray 150ml

Cena 6.190,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Homme dezodorans u spreju naglašava okrepljujuće note Dior Homme mirisa kako bi spojio zadovoljstvo i performanse. Ovaj dezodorans donosi svežinu koja se razvija i širi pri nanošenju. Proizvodi za higijenu i telo suptilno su namirisani drvenim notama Dior Homme toaletne vode. Oni pružaju koži prijatan osećaj udobnosti i obavijaju je mekim i senzualnim tragom Dior Homme mirisa.

Dermo System Repairing After-Shave Lotion 100ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Homme losion posle brijanja smiruje opekotine od brijača i smanjuje crvenilo na koži lica. Opekotine kože od brijača se umiruju, dok crvenilo izgleda smanjeno. Bolje hidrirana, koža lica je meka i prijatnija. Njegova ultra-sveža tekstura se trenutno upija i hidrira kožu. Nelepljiva tekstura ostavlja suv i neprimetan finiš.

Dermo System Pore Control Perfecting Essence 50ml

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Homme Dermo System Pore Control Perfecting Essence je sve-u-jednom dnevna nega kože dizajnirana za muškarce. Na površini kože, visokotehnološki agensi za zamućenje trenutno ispravljaju nesavršenosti i prikrivaju pore bez umanjivanja njenog sjaja. Koža izgleda blistavo. Uz lagani hladni osećaj, ova esencija se nežno topi ne ostavljajući masni film na koži.

Dermo System Age Control Firming Care 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Homme Dermo System Age Control Firming Care je svež, lagan serum koji klizi po koži lica poput gela. Jedinstveni aktivni sastojci koje je razvio Dior Innovation Center, Retensium™ kompleks izgrađuje i zgušnjava kožna tkiva. ß-cink reguliše višak sebuma, ograničava sjaj i sužava pore. Koža se odmah matira i obnavlja. Dan za danom, učvršćuje se, a struktura lica izgleda redefinisana.

Dermo System Anti-Fatigue Firming Eye Serum 15ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior Homme serum za učvršćivanje kože i protiv umora je u obliku gela koji pomaže u restrukturiranju izgleda područja oko očiju. Kožno tkivo deluje ojačano, kapci su zategnutiji, a spoljašnji uglovi očiju kao da su podignuti. U trenutku, područje oko očiju izgleda dekongestivno, dok su tamni krugovi smanjeni. Dan za danom, područje oko očiju je poboljšano, dok je natečenost umanjena. Sveža, omotavajuća tekstura seruma se trenutno topi u kožu.

Proizvod dodat za upoređivanje