• Novo
    Dior Fahrenheit Cologne 75ml | apothecary.rs
    Dior Fahrenheit Cologne 75ml | apothecary.rs

Delovanje:
Fahrenheit je kultni miris za muškarce koji dolazi iz luksuzne kuće Dior. Prvi put je predstavljen 1988. godine, a originalne mirisne note su kreirali Jean-Louis Sieuzac i Michel Almairac. Već preko 36 godina, kultni Dior Fahrenheit miris i dalje postoji, i predstavlja otelotvorenje muževnosti, koji se dalje razvija i usavršava blistavim notama koje igraju oko izvornog mirisa. Izaberite blistavu svežinu kolonjske vode i odvažite Dior Fahrenheit snagu. Istaknite neposredan, prepoznatljiv temperament. Legendarni mirisni potpis Fahrenheit mirisa dobija iznenađujući preokret sa sočnom mandarinom i hladnim začinima. Kreacija Fransoa Demašija (François Demachy), Diorovog parfimera-kreatora, koja se poigrava čistoćom i transparentnošću, zadržavajući začinski, drveni šarm kultnog Fahrenheit mirisa.

 

Fahrenheit (Farenhajt) predstavlja ritual blagostanja. Ova osvežavajuća kolonjska voda ostavlja kožu blago namirisano toplim, suptilnim notama prepoznatljvog Fahrenheit mirisa. Glavne mirisne note su sicilijanska mandarina, ljubičica i kedrovina.

 

Sve mediteranske zemlje uzgajaju drveće mandarina, ali najkvalitetnije mandarine se proizvode na Siciliji. Postoji nekoliko sorti mandarina: žuta, zelena i crvena. One odgovaraju različitim fazama zrelosti ploda. Esencija mandarine je jedna od citrusnih nota i pruža oštar, osvežavajući dodir. Pojačana, voćna i ljupka, mandarina izaziva želju za putovanjima i stvara svetlucave gornje note. Upravo je miris sicilijanske mandarine odabran da se nalazi u okviru gornje note Dior Fahrenheit kolonjske vode.

 

Listovi ljubičice imaju snažan i veoma prepoznatljiv miris sa zelenim, botaničkim i blago cvetnim notama. Senzualni miris ljubičice predstavljen je u iznenađujućoj srčanoj, odnosno srednjoj noti ove kolonjske vode.

 

Autohtona u Sjedinjenim Američkim Državama, esencija kedrovine se ekstrahuje destilacijom pare. Njen prefinjen, plemeniti miris se koristi za izražavanje okrepljujućeg, osvežavajućeg tona do baznih nota. Kedar iz Virdžinije je moćna osnova koja predstavlja glavni pokrivač oko živog srca Dior Fahrenheit kolonjske vode.

 

„Želeo sam da stvorim karakterističnu kolonjsku vodu, koja otvara sva vrata svim svojim moćnim akordima. Moj cilj je bio nežno povlačenje ka oštrijim notama“, ističe Fransoa Demaši.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BENZYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, METHYL 2-OCTYNOATE, EUGENOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680015039

Pregled

Napišite vaš komentar

Fahrenheit Cologne 75ml

Zaista otelotvorujući pionirski duh luksuzne kuće Dior, Fahrenheit istražuje neistraženu teritoriju mirisa: snove, maštu, potragu za smislom i pomeranje granica. Legendarni mirisni potpis i simbol generacije. Legendarni mirisni potpis Fahrenheit mirisa dobija iznenađujući preokret sa sočnom mandarinom i hladnim začinima. Dior Fahrenheit je odlučno savremeni miris koji karakteriše susret ekstrema. Sveže, elegantne note stapaju se u savršenoj harmoniji sa smelijim, muževnijim tonovima da bi stvorili miris koji je topao, suptilan i prepoznatljiv. Za klasičnog, senzualnog i istaknutog muškarca. Muškarca koji ostavlja smeli trag. Ne previše napadan, ali i ne nevidljiv. Fino izbalansiran.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje