• Novo
    Dior Fahrenheit Eau de Toilette 75ml | apothecary.rs
    Dior Fahrenheit Eau de Toilette 75ml | apothecary.rs
    Dior Fahrenheit Eau de Toilette 75ml | apothecary.rs

Delovanje:
Fahrenheit je kultni miris za muškarce koji dolazi iz luksuzne kuće Dior. Prvi put je predstavljen 1988. godine, a mirisne note su kreirali Jean-Louis Sieuzac i Michel Almairac. Već preko 36 godina, kultni Dior Fahrenheit miris i dalje postoji, i predstavlja otelotvorenje muževnosti, koji se dalje razvija i usavršava blistavim notama koje igraju oko izvornog mirisa.

 

Fahrenheit (Farenhajt) predstavlja ritual blagostanja. Ova osvežavajuća toaletna voda ostavlja kožu blago namirisanu toplim, suptilnim notama prepoznatljvog Fahrenheit mirisa. Glavne mirisne note su sicilijanska mandarina, ljubičica i koža.

 

Sam pred veličanstvenim elementima, Fahrenheit čovek inkarnira žeđ za apsolutom. Vanvremenski i univerzalni, Fahrenheit je miris koji prevazilazi vreme i trendove da se stvori sopstvenu teritoriju. Jedinstven u Dioru, ova toaletna voda donosi kontrastni mirisni potpis sa snažnim, dugotrajnim tragom. Miris je struktuiran oko svežih nota sicilijanske mandarine, iznenađujuće mešavine muških nota drveta i kože, kao i jedinstvenog akorda ljubičice u Dioru.

 

Sve mediteranske zemlje uzgajaju drveće mandarina, ali najkvalitetnije mandarine se proizvode na Siciliji. Postoji nekoliko sorti mandarina: žuta, zelena i crvena. One odgovaraju različitim fazama zrelosti ploda. Esencija mandarine je jedna od citrusnih nota i pruža oštar, osvežavajući dodir. Pojačana, voćna i ljupka, mandarina izaziva želju za putovanjima i stvara svetlucave gornje note. Upravo je miris sicilijanske mandarine odabran da se nalazi u okviru gornje note Dior Fahrenheit toaletne vode.

 

Listovi ljubičice imaju snažan i veoma prepoznatljiv miris sa zelenim, botaničkim i blago cvetnim notama. Senzualni miris ljubičice predstavljen je u iznenađujućoj srčanoj, odnosno srednjoj noti ove kolonjske vode.

 

Kožna nota je prvobitno kreirana da imitira miris ruske kože koja se koristi za pravljenje husarskih čizama. Njihova meka koža je štavljena od brezove kore. Parfimeri su ponovo kreirali ove note izgorele, dimljene, breze, stiraksa i cadea dajući egzotičan, očaravajući efekat. Ona se pojavljuje kao bazna nota u Dior Fahrenheit toaletnoj vodi za muškarce.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, CITRAL, EUGENOL, METHYL 2-OCTYNOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, ISOEUGENOL, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680015040

Pregled

Napišite vaš komentar

Fahrenheit Eau de Toilette 75ml

Zaista otelotvorujući pionirski duh luksuzne kuće Dior, Fahrenheit istražuje neistraženu teritoriju mirisa: snove, maštu, potragu za smislom i pomeranje granica. Legendarni mirisni potpis i simbol generacije. Legendarni mirisni potpis Fahrenheit mirisa dobija iznenađujući preokret sa sočnom mandarinom i hladnim začinima. Dior Fahrenheit je odlučno savremeni miris koji karakteriše susret ekstrema. Sveže, elegantne note stapaju se u savršenoj harmoniji sa smelijim, muževnijim tonovima da bi stvorili miris koji je topao, suptilan i prepoznatljiv. Kreativnost, distinkcija i karakter: Dior Fahrenheit potpis je jedinstven, muževan, ali suptilan. Za muškarce koji vole slobodu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje