Delovanje:
Kompaktna tekstura gela za tuširanje. Potpuno hidratantni gel za tuširanje koji eliminiše telesne nečistoće i toksine, a ostavljaju kožu svežom i glatkom. Dezodorirajuća akcija traje do 24 sata, projektovana sa novom generacijom sredstava za tuširanje i pranje, uvek blokira bakterije koje izazivaju neprijatne mirise tela, karakteriše beskompromisna zaštita do 8 sati nakon 4 dana redovne dnevne upotrebe.

 

Način upotrebe:
Nanesite na mokro telo. Nakon što gel zapeni, temeljno isperite vodom i osušite telo.

 

Sastav:
Aqua, Potassium Cocoate, Coco-Betaine, Cocamide Mea, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Ppg-5-Ceteth-20, Sodium Bicarbonate, Limonene, Linalool, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tetrasodium Edta, Citronellol, Vitreoscilla Ferment, Potassium Hydroxide, Citric Acid.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 150ml

005680010959

Pregled

Napišite vaš komentar

Day Control body shower deodorant 150ml

Osvežavajući gel za tuširanje sa 24h efektom dezodoransa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje