Delovanje:
La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome krema za čišćenje kože obogaćena je ši-puterom, niacinamidom i glicerinom za izuzetnu efikasnost hidratacije. Formula takođe sadrži ekstrakt semena anatto drveta za smanjenje nesavršenosti dok hidrira. Zasnovana je na nauci o mikrobiomu i sadrži prebiotički sastojak Akua Posae Filiformis koji jača barijeru kože. Ova krema za čišćenje kože nežno čisti i umiruje kožu i vraća joj osećaj udobnosti. Smanjuje pojavu neželjenih efekata ili prekomernu suvoću kože nakon tretmana sušenja. Smanjuje pojavu nesavršenosti. Prihvatljivo za upotrebu sa izotretinoinom.

 

Efikasnost:

Ocenjeno od strane ispitanika sa kožom sklonom aknama*:

- koža je više glatka: 98%

- proizvod ne ostavlja kožu masnom: 98%

- miris proizvoda je prijatan: 99%

 

Dokazana efikasnost protiv ponovnog pojavljivanja nepravilnosti i tragova od nepravilnosti 2 nedelje nakon prestanka nanošenja proizvoda.

 

*Kozmetoklinička studija. 52 ispitanika. Upotreba jednom dnevno tokom 4 nedelje.

Izvor: La Roche-Posay.

 

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome krema za čišćenje je obogaćena vitaminom B5, skvalanom i niacinamidom za efekat hidrtacije i obnavljanja kože. Sadrži prebiotik Aqua Posae Filiformis koji osnažuje kožnu barijeru. Testirano pod dermatološkim nadzorom zajedno sa tretmanima koji previše isušuju kožu. (EPIDUO 0.1 i IZOTRETINOIN). Nekomedogena. Pogodno za suvu i iritiranu kožu.

 

Način upotrebe:
Primena proizvoda na licu: Na dlanu kremu pomešajte s vodom. Nanesite je na celo lice: vrhovima prstiju zagladite kožu počevši od obrva prema kosi, nanosite kremu od sredine čela prema slepoočnicama. Ponovite nežno nanošenje 3 puta. Dlanovima raširenima uzduž lica zagladite kožu počevši od brade pa sve do nosa. Zatim utapkajte kremu prema spoljnim stranama pre nego što se vratite na bradu. Ponovite nežno nanošenje 3 puta. Isperite vodom i nežno osušite peškirom.

 

Primena proizvoda na telu: Nanesite na mokru kožu, umasirajte i isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, COCO-BETAINE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, NIACINAMIDE, BIXA ORELLANA SEED EXTRACT, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, MANNOSE, DISODIUM EDTA, VITREOSCILLA FERMENT, MALTODEXTRIN, POLYQUATERNIUM-11, ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012500

Pregled

Napišite vaš komentar

Effaclar H Iso-Biome krema za čišćenje kože 200ml

Effaclar H Iso-Biome krema za čišćenje je umirujuće i hidratantno sredstvo za čišćenje kože lica i tela. Pomaže u smanjenju osećaja nelagode i nastanaka nesavršenosti na koži sklonoj aknama koja je oštećena tretmanima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje