Delovanje:
My Clarins Re-Move Purifying Cleansing Gel za mladu kožu efikasno eliminiše nečistoće i višak sebuma koji izazivaju fleke. Ostavlja kožu lica čišćom, pročišćenom i uravnoteženom. Koža je sjajnija i glatkija. Formula se sastoji od 95% sastojaka prirodnog porekla i obogaćena je pročišćavajućim ekstraktom meadowsweet (organska biljka) sa pročišćavajućim svojstvima, ekstraktom moringe za čišćenje površine kože i eliminisanjem tragova zagađenja i organskom vodom cvetova narandže za omekšavanje kože. Ponovo izbalansirana, koža lica može ponovo da diše. Njegova potpuno mat plava formula poštuje sve tipove kože, čak i najkrhkiju.

 

My Clarins predstavlja specijalizovani asortiman proizvoda za negu, posvećen mladalačkoj koži i rešenjima po meri specifičnih za potrebe mlade kože. Moć prirode i naučna ekspertiza Clarinsovih laboratorija u prirodnim, veganskim, efikasnim formulama sadrže aktivne voćne i biljne molekule koji su savršeno koncentrisani za maksimalnu efikasnost. Ekološki odgovorni asortiman sastoji se od najmanje 90% sastojaka prirodnog porekla i 100% ambalaže koja može da se reciklira. My Clarins linija su prirodni, ekološki dizajnirani i veganski proizvodi.

 

Način upotrebe:
Pre nanošenja, navlažite kožu lica, a zatim zagrejte i nanesite malu količinu proizvoda između vlažnih ruku. Nanesite na lice i vrat. Umasirajte u kožu. Nanesite ujutro i uveče na vlažnu kožu lica. Dozvolite da zapeni, a potom temeljno isperite čistom vodom i osušite pamučnim peškirom.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, LAURYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, BUTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, SORBIC ACID, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, TIN OXIDE, CI 42090 / BLUE 1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680014715

Pregled

Napišite vaš komentar

My Clarins Re-Move Purifying Cleansing Gel 125ml

My Clarins, prirodni veganski, stručni asortiman za negu mladalačke kože lica sada je napravljen u redizajniranoj formuli. Re-Move Purifying Cleansing Gel je gel za čišćenje koji uklanja nečistoće, višak masnoće i svakodnevna zagađenja dok ograničava izgled sjaja i umanjuje pojavu pora i nesavršenosti. Ostavlja kožu lica čišćom, pročišćenom i uravnoteženom. Koža je sjajnija i glatkija. Gel je pogodan za sve tipove kože, posebno za kombinovanu i masnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje