Delovanje:
Odražavajući neuporedivo znanje kuće Givenchy, Gentleman Society gel za tuširanje je napravljen od izuzetnih sirovina. Miris ovog gela za tuširanje otvara se aromatičnom žalfijom koja se stapa sa apsolutom divljeg narcisa, destilovan od cveća ubranog u Francuskoj. Ističe zagonetnu dubinu četiri vrste vetivera, iz Urugvaja, Haitija i Madagaskara. Sofisticirana baza Givenchy Gentleman Society mirisa spaja kremastu senzualnost vanile koja izaziva zavisnost sa esencijama kedra i sandalovine.

 

Nanesite penušavu teksturu hidratantnog gela za tuširanje sa drveno-cvetnim notama na mokro telo, a Givenchy Gentlemen Society će ostaviti vašu kožu mekom, očišćenom i okrepljenom. Misteriozno intenzivna crna boca u izdašnom formatu napravljena je od 50% reciklirane plastike.

 

Gornje note: esencija muškatne žalfije iz Francuske, esencija kardamoma iz Gvatemale

Srčane note: Apsolutni narcis iz Francuske, esencija haitičkog vetivera, CO2 ekstrakt haitičkog vetivera, esencija urugvajskog vetivera, organska esencija vetivera sa Madagaskara

Donje note: Organska esencija himalajskog kedra, organska esencija australijske sandalovine, Tasuki Madagaskar vanila Apsolut

 

Način upotrebe:
Tokom tuširanja, uzmite malu količinu gela i nanesite na telo. Isperite vodom nakon nanošenja.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, SODIUM STEARATE, LAURETH-23, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, LINALOOL, LIMONENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), COUMARIN, SODIUM HYDROXIDE, ALPHAISOMETHYL IONONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRAL, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014172

Pregled

Napišite vaš komentar

Gentleman Society Gel Douche 200ml

Givenchy Gentleman Society gel za tuširanje redefiniše kodekse džentlmena. Ovaj gel za tuširanje sa elegantnim mirisom za muškarce suprotstavlja se intrigantnom drvenom akordu i cvetu divljeg narcisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje