Delovanje:
Versace Dylan Blue Pour Homme ima veoma prepoznatljivu, drvenastu aromu. Miris počinje oštrom mediteranskom svežinom bergamota, listova smokve i grejpfruta koja je produbljena i zaokružena vodenim notama. Muško srce ljubičice, crnog bibera, ambroksa, papirusa i pačulija snažno je i pulsira pre nego što zrna tonke, šafran i tamjan pružaju toplo, senzualno sušenje.

 

Ovaj gel za tuširanje je odlična kombinacija koja ide uz Versace Dylan Blue Pour Homme proizvode (svi proizvodi se prodaju zasebno), a kako bi se održavala higijena i nega kože, ali ujedno i produžio mirisni trag. Versace Dylan Blue Pour Homme je miris večnog heroja. Hrabar, strastven, muževan muškarac koji takođe s ponosom priznaje svoju meku stranu.

Brend Versace je simbol italijanskog luksuza i bezvremenskog stila sa primesama ekstravagancije u svetu mode i šire. Modni komadi, parfemi i aksesoari sa kultnim logotipom Meduze kombinuju moderan stil života s ljubavlju prema italijanskoj tradiciji i porodičnom nasleđu. Istorija ovog luksuznog brenda datira još od 1978. godine, kada ga je u Milanu osnovao progresivni i ekscentrični modni dizajner Đani Versaće (Gianni Versace). Njegov prepoznatljiv stil ubrzo mu je doneo obožavatelje širom sveta i Versace je postao jedna od vodećih međunarodnih modnih kuća. Prvi Versace parfem predstavljen je 1981. godine i bio je namenjen ženama. Danas kompletan portfolio uključuje desetine Versace mirisa namenjenih kako ženama, tako i muškarcima.

Način upotrebe:
Nanesite malu količinu proizvoda na ruke, a potom nanesite na mokru kožu tela, te blago umasirajte kako bi se stvorila blaga pena. Nakon nanošenja gela, isperite kožu tela čistom vodom.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM SULFATE, PARFUM, GLYCERYL, GLYCERIN, VOCO-BETAINE, PHENOXYTANOL, BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DISOFIUM EDTA, ALLANTOIN, CITRIC ACID, ETHYLHEXXYLGLYCERIN, COUMARIN, CITRONELLOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680014581

Pregled

Napišite vaš komentar

Dylan Blue Pour Perfumed Bath & Shower Gel 250ml

Prepustite svojoj koži tela osvežavajući gel za tuširanje Versace Dylan Blue Pour Homme, gde će njegova umirujuća svojstva i senzualni miris sigurno biti odličan dodatak vašoj kolekciji za kupanje i telo. Novi i izuzetni kvaliteti prirodnih citrusa, vodenih nota i listova ljubičice kombinuju se sa modernim naznakama lista smokve kako bi dali prodornu, mediteransku svežinu. Versace Dylan Blue Pour Homme gel za tuširanje i kupanje ima snažan, muški miris koji inkapsulira senzualne mirise Mediterana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje