• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biotherm Homme Gel Shaver (gel za brijanje za osetljivu kožu) 200ml

Delovanje:
Biotherm Homme je bogat dnevni gel za brijanje protiv iritacija i crvenila sa jedinstvenom tehnologijom za smirivanje i obnavljanje kože. Ovaj gel za brijanje je prožeta silikonskim voskom za zaštitu kože i ublažavanje opekotina od brijača, plus balsam polimerom u savršenom afinitetu sa kožom i hidratantnim glicerinom.

 

Specijalno formulisan za osetljivu kožu muškaraca, Biotherm Homme gel štiti kožu lica i omogućava brijanje bez iritacija.

 

Način upotrebe:
Ne jedite pre brijanja, jer ova aktivnost aktivira mikro cirkulaciju i favorizuje mikro posekotine. Uvek prethodno očistite lice toplom vodom pre brijanja: ona omekšava čekinje i oslobađa kožu od mrtvih ćelija i nečistoća koje mogu sprečiti bezbedno klizanje oštrica. Nanesite Biotherm Homme gel za brijanje na lice. On je poboljšana umirujućim, obnavljajućim i antibakterijskim aktivnim sastojcima, i olakšaće brijanje lica. Nakon brijanja, isperite lice hladnom vodom da biste smirili osećaj opekotina od brijača i neutralisali mikro posekotine. Hidrirajte kožu proizvodima za posle brijanja poput losiona, krema, gelova.

 

Sastav:
Aqua, stearic acid, triethanolamine, palmitic acid, glycerin, isobutane, laureth-23, butane, polysorbate 20, propane, myristic acid, dimethiconol stearate, allantoin, polyquaternium-7 , linalool, limonene, hydrolyzed algin, vitreoscilla ferment, zinc sulfate, parfum.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 200ml

005680010960

Pregled

Napišite vaš komentar

Gel Shaver (gel za brijanje za osetljivu kožu) 200ml

Gel za brijanje protiv iritacija i crvenila.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje