• Na rasprodaji!
  • -10%
  • Novo
    Gillette PRO Shave Gel Sensitive 200ml | apothecary.rs
    Gillette PRO Shave Gel Sensitive 200ml | apothecary.rs
    Gillette PRO Shave Gel Sensitive 200ml | apothecary.rs
    Gillette PRO Shave Gel Sensitive 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Za razliku od drugih proizvoda za brijanje, Gillette PRO Shave Gel Sensitive ima jedinstvenu naprednu formulu klizanja koja pomaže u zaštiti kože od iritacije. Štiti vašu kožu, jer osvežavajuće hidrira dlačice na licu tako da je svako brijanje glatko, jednostavno i bez napora. Pogodno za osetljivu kožu. Za najbolje rezultate koristite Gillette PRO gel za brijanje za muškarce sa Gillette brijačem za neverovatnu udobnost i blizinu.

 

Karakteristike proizvoda:

- gel se odmah pretvara u bogatu penu za brijanje

- čisti i štiti osetljivu kožu i hidrira dlake na licu pomoću napredne formule za klizanje

- pomaže u zaštiti osetljive kože od iritacije

- hladi i umiruje kožu pri svakom brijanju

 

Način upotrebe:
Naneti gel na vlažnu kožu lica pre brijanja.

 

Sastav:
WATER, PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ISOPENTANE, GLYCERYL OLEATE, STEARIC ACID, GLYCERIN, FRAGRANCE, ISOBUTANE, SORBITOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PEG-45M, MENTHOL, PVM / MA COPOLYMER, GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, GREEN 3, BLUE 1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680013692

Pregled

Napišite vaš komentar

PRO Shave Gel Sensitive 200ml

Za udobno brijanje svaki put bez napora, isprobajte Gillette PRO gel za brijanje za muškarce. Gel za brijanje odmah hladi i umiruje vašu kožu, tako da je svako brijanje super blizu, a ujedno ne iritira kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje