• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Delovanje:
Clinique for Men Aloe Shave Gel je bogat alojem koja omekšava bradu i ublažava kožu lica za glatko brijanje. Ovaj gel ne sadrži ulje. Svi tipovi kože mogu da imaju koristi od aloe vere, koja je ujedno ključni sastojak ovog gela za brijanje. Poznato je da aloja ima umirujuća svojstva i da pomaže koži da zadrži vodu. Dobro hidratizovana koža je gipka i sjajna. Naučnici Clinique laboratorija su iskoristili moć aloe vere u vezi sa hidratacijom na više načina. Jedan ključni sastojak na bazi aloje: aktivirana aloe voda. Čista voda je prožeta ekstraktom listova aloe barbadensis, a zatim je napunjena da zadrži i pozitivne i negativne jonske naboje, što povećava afinitet kože prema vodi. "Aktivirana aloe voda je neverovatna kada pomaže koži da zadrži maksimalnu vlažnost“, kaže Clinique dr Sueng Hoon Kang, dermatolog sa sertifikatom odbora iz Seula, Južne Koreje.

 

Način upotrebe:
Koristite svakodnevno nakon čišćenja kože. Navlažite područje brade. Nanesite gel malo između dlanova i nanesite penu kako biste zagladili bradu. Brijte se svežim, oštrim brijačima i oštricama prateći pravac rasta dlačica. Često ispirajte oštrice pod toplom tekućom vodom iz slavine, kako biste izbegli začepljenje brijača. Nakon brijanja, dobro isperite i osušite kožu lica čisti peškirom (po mogućstvu toplim), a nakon toga stavite svoj uobičajeni proizvod za posle brijanja (after shave) i nastavite sa željenom rutinom nege kože lica.

 

Sastav:
WATER, TEA-PALMITATE, TEA-MYRISTATE, TEA-STEARATE, ISOPENTANE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL ISOSTEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ISOBUTANE, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM HYALURONATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-12 LAURATE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, RED 33 (CI 17200), BLUE 1 (CI 42090).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680014181

Pregled

Napišite vaš komentar

Aloe Shave Gel 125ml

Visoko koncentrovani gel za brijanje bez ulja. Ovaj gel za brijanje trenutno se pretvara u bogatu penu. Omekšava i ublažava čak i najtvrđe brade za glatko, blisko brijanje i sadrži aloju koja pomaže u smirivanju opekotina od brijača.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje