Delovanje:
Hranjiva formulacija sa uljem semena konoplje 100% biljnog porekla i vitaminom E omekšava dlaku i štiti kožu od iritacija – za prijatan osećaj i zdrav izgled kože. Pena za brijanje štiti vašu kožu, ali i čuva našu planetu: njena formulacija sa 100% organskim uljem semena konoplje je pogodna za vegane, dok 25% boce čini reciklirani aluminijum. Podnošljivost za osetljivu kožu je dermatološki potvrđena.

 

Prednosti proizvoda:

- pena sa umirujućim dejstvom štiti kožu od stresa i pruža joj zdrav izgled

- ulje semena konoplje 100% bliljnog porekla + vitamin E

- štiti kožu od iritacija koje uzrokuje brijanje

- omekšava dlaku za glatko brijanje

- 25% boce čini reciklirani aluminijum

- formulacija je pogodna za vegane

 

Zbog svojih hranljivih i umirujućih svojstava konoplja je jedna od najvažnijih biljaka tradicionalne kineske medicine više od 1800 godina. Ulje semena konoplje je prava oaza korisnih sastojaka. Poznato je po svom umirujućem delovanju na suvu i osetljivu kožu. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje smiruju iritiranu kožu i vraćaju joj ravnotežu. Zbog toga je u liniji proizvoda Nivea Men Sensitive Pro korišćeno 100% organsko ulje semena konoplje na biljnoj bazi za efikasno umirivanje muške kože.

 

Nivea Men Sensitive Pro umirujuća linija za mušku kožu sa 100% organskim uljem semena konoplje na biljnoj bazi i vitaminom E stvorena je posebno za mušku kožu pod stresom. Proizvodi su sa veganskom formulacijom, ne sadrže mikroplastiku i upakovani su u sklopivu kutiju od 90% recikliranog materijala ili u konzervu od 25% recikliranog aluminijuma.

 

Način upotrebe:
Dobro protresite bocu pre upotrebe. Sipajte malu količinu pene na dlanove i umasirajte u vlažnu kožu lica. Nežnim pokretima obrijte kožu. Toplom vodom isperite kožu.

 

Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ukupno 4% mase sadržaja je zapaljivo.

 

Sastav:
Aqua, Vitamin E, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Sorbitol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone Olamine, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011281

Pregled

Napišite vaš komentar

Sensitive Pro Ultra-Calming pena za brijanje 200ml

Nivea Men Sensitive Pro Ultra-Calming pena za brijanje trenutno ublažava simptome stresa na koži, kao što su suvoća, iritacije i linije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje