Delovanje:
Prodire u kožu i zadržava vodu, čineći kožu veoma hidriranom i elastičnom. Hidrirana koža ne pruža otpor i lako se prilagođava obliku britve, tako da ne dolazi do posekotina. Uključivanjem 100% prirodnog ulja za brijanje u vašu rutinu, odmah ćete videti značajne rezultate. Dobićete glatkije brijanje, zaštićenu, bolje hidriranu kožu i dlaku, bez začepljenih pora. The Golden Spartan ulje za brijanje je savršeno rešenje za bradonje i brkonje. Ono omogućava da vidite kuda prelazite brijačem, što nije moguće sa penom i kremom za brijanje. Nema više brige da ćete pokvariti vašu savršeno oblikovanu bradu ili brkove.

 

Način upotrebe:
Berberi koriste ulje za brijanje pre vrućeg peškira i nanošenja pene za brijanje. Međutim, kod kućne upotrebe naša preporuka je da pokvasite lice toplom vodom, zatim namažete ulje za brijanje i započnete brijanje.

 

Sastav:
ULJE RICINUSA, SEMENKI GROŽĐA, JOJOBE, GLICERIN, VITAMIN E.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013631

Pregled

Napišite vaš komentar

Pre-Shave Oil (ulje za brijanje) 100ml

The Golden Spartan Pre-Shave Oil (ulje za brijanje) drastično smanjuje mogućnost posekotina, iritacija i uraslih dlaka, jer omekšava bradu, a kožu čini popustljivom, fleksibilnom i dobro podmazanom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje