• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml | apothecary.rs
    Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml | apothecary.rs
    Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml | apothecary.rs
    Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Pokrenut Life Plankton™ sastojkom i obogaćen botaničkim aktivnim sastojcima, omogućava trenutnu udobnost tokom brijanja i štiti barijeru kože lica. Ostavlja kožu zdravijom i pročišćenijom. Njena gusta i klizna tekstura i formula bez alkohola čine jedinstvenu zaštitnu na koži. Biotherm Homme pena za brijanje za osetljivu kožu deo je Sensitive Force kolekcije, Biotherm Homme linije za negu osetljive kože za muškarce koji svoju osetljivost pretvaraju u snagu.

 

Ova Aloe Vera pena za brijanje za osetljivu kožu ima gustu teksturu koja klizi prilikom brijanja.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja, isperite lice toplom vodom. Obema rukama, kružnim pokretima, nanesite penu za brijanje na obraze, bradu i gornji deo vrata. Nakon brijanja isperite hladnom vodom da biste uklonili preostalu penu. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih dobro isperite.

 

Sastav:
Aqua, glycerin, laureth-23, myristic acid, isobutane, stearoyl sarcosine, lauryl betaine, triethanolamine, butane, steareth-100, potassium alum, sodium chloride, myristoyl sarcosine, propane, hydroxyacetophenone, hydroxyethylcellulose, vitreoscilla ferment, xanthan gum, panthenol, polyquaternium-7, sodium benzoate, salicylic acid, phenoxyethanol, parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011345

Pregled

Napišite vaš komentar

Sensitive Force Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml

Ovaj proizvod je prva muška pena za brijanje za osetljivu kožu s Aloe Verom. Biotherm Homme Sensitive Force pena za brijanje smanjuje mikro posekotine i upale, istovremeno ograničavajući crvenilo i osećaj peckanja na licu. Ako vaša koža oseti svrab nakon brijanja, isprobajte ovu penu za brijanje za osetljivu kožu kako biste sprečili oštećenje kože zahvaljujući njenim svojstvima zarastanja i obnavljanja kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje