Delovanje:
Bogata Avène termalnom vodom umirujućeg i antiiritacijskog delovanja, čisti kožu i umiruje. Sadrži triklosan koji smanjuje rizik od brijanjem izazvane bakterijske infekcije, a zajedničkim delovanjem sastojaka, hidrolipidni sloj kože očuvan je tokom svakodnevnog brijanja. Ova lagana pena bogate teksture obezbeđuje savršeno brijanje.

 

Način upotrebe:
Nanesite penu na mokru kožu i počnite sa brijanjem. Posle brijanja, umijte se i osušite kožu pa nanesite balzam posle brijanja na lice i vrat.

 

Sastav:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), GLYCERIN, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, CETEARETH-50, BUTANE, TRIETHANOLAMINE, METHYL GLUCETH-20, PROPANE, BISABOLOL, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROXYCAPRIC ACID, ISOBUTANE, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM POLYNAPHTALENESULFONATE, WATER (AQUA), XANTHANE GUM, ZINC PYRITHIONE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680010042

Pregled

Napišite vaš komentar

Shaving Foam (pena za brijanje) 200ml

Lagana, nežna pena za sve tipove osetljive kože. Smanjuje rizik od bakterijske infekcije usled mikro posekotina. Kompleks glicerina sa uljem šafranike daruje koži vlagu i štiti je do isušivanja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje