Delovanje:
Biotherm anti-perspirant dezodorans u spreju nudi dvostruku efikasnost. Dejstvo protiv znojenja: efikasno cilja, ali ne blokira znojenje; dezodorans: borba protiv dejstva bakterija koje izazivaju neprijatan miris.

 

Veoma prijatno nanošenje zahvaljujući nežnom, suvom spreju. Rezultati brzog sušenja. Ostavlja satenski gladak i mekan osećaj na dodir, bez lepljivosti.

 

Testirano pod dermatološkom kontrolom. Bez alkohola.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Promućkajte pre upotrebe. Naprskajte 15cm dalje od pazuha ujutru i/ili uveče.

 

Izuzetno zapaljiv aerosol. Bočica je pod pritiskom i može da pukne ako se zagreje. Čuvati dalje od toplote, vrućih površina, varnica, otvorenog plamena i svih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne prskati na otvoreni plamen ili bilo koji izvor paljenja. Nemojte bušiti ili paliti, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od sunčeve svetlosti. Ne izlažite temperaturi većoj od 50 °C. Držati van domašaja dece. Izbegavajte prskanje u oči ili na iritiranu kožu i namerno udisanje. Ne koristite u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je proizvod namenjen. Ne koristite u zatvorenoj atmosferi.

 

Sastav:
Isobutane, Aluminium Chlorohydrate, Aluminium Sesquichlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Isododecane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Allantoin, Dimethiconol, Perlite, Limonene, Linalool, Eugenol, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011350

Pregled

Napišite vaš komentar

Day Control Dezodorans Anti-Perspirant Aerosol sprej 150ml

Dezodorans u sprej protiv znojenja za muškarce. Efikasno protiv znoja i mirisa. Ne ostavlja tragove na koži.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje