Delovanje:
Utišajte glas koji kaže da se ne možete osećati zaštićeno i prepustite se snazi novog Nivea Men Derma Dry Control antiperspiranta u spreju. Pružajući 96 sati pouzdane zaštite od znojenja, ovaj antiperspirant štiti od vlage i neugodnih mirisa. Formulacija sa DermaDry tehnologijom štiti kožu pazuha od iritacija i pruža joj mekoću i gladak osećaj. Ovaj antiperspirant je dermatološki odobren i ima drvenasti, slatki miris. Formulacija sa laktatom, štiti vlažnost kože i pruža gladak osećaj.

 

Sa više od 130 godina iskustva, Nivea je tržišni lider u globalnoj industriji nege kože. Nivea istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama nege.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe dobro protresite bočicu. Držati na 15cm od pazuha i prskati na čistu kožu pazuha. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva.

 

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom – može eksplodirati usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperatura iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ISOPROPYL PALMITATE, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM LACTATE, GLYCERIN, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, OCTYLDODECANOL, PROPYLENE CARBONATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, AQUA, TOCOPHEROL, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, PARFUM, VITAMIN C.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014129

Pregled

Napišite vaš komentar

Derma Dry Control 96H Maximum Antiperspirant Spray 150ml

Pruža 96-časovnu zaštitu od prekomernog znojenja, vlage i neugodnih mirisa. DermaDry tehnologija štiti kožu od iritacija. Za osećaj mekane i glatke kože pazuha. Formulacija sa laktatom, štiti vlažnost kože. Drvenasti, slatki miris.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje