Delovanje:
Pouzdana 48-časovna zaštita protiv znojenja koja neguje vašu kožu. Formulacija sa crnim ugljem pruža snažnu zaštitu od znoja i bakterija sa dugotrajnim mirisom tamnog drveta. Dermatološki testirano. Ovaj antiperspirant ne ostavlja vidljive crne tragove i pruža osećaj suve i čiste kože. Sa izazovima je uvek lakše suočiti se kada osećate da imate kontrolu. Nivea Men Deep linija proizvoda sa crnim ugljem je tu da vam pomogne u tome.

 

Sa više od 130 godina iskustva, Nivea je tržišni lider u globalnoj industriji nege kože. Nivea istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i svim potrebama nege.

 

Način upotrebe:
Dezodorans u stiku nanesite na čistu i suvu kožu pazuha. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva.

 

Sastav:
AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, PPG-14 BUTYL ETHER, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PARFUM, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, C20-40 ALKYL STEARATE, OLETH-20, CHARCOAL POWDER, OCTYLDO DECANOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, STEARETH-2, STEARETH-21, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, OLEIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014132

Pregled

Napišite vaš komentar

Deep Black Carbon Dark Wood 48H Antiperspirant Stick 50ml

Pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu protiv znojenja koja neguje vašu kožu. Ekstra svež i čist osećaj kože, ekstra nežna zaštita pazuha. Formulacija sa crnim ugljem i modernim muževnim mirisom tamnog drveta. 98% reciklabilna ambalaža i 100% klimatski neutralizovan proizvod. Dermatološki odobreno odgovara koži.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje