Delovanje:
Njegova formula obogaćena antiperspirantnim supstancama i umirujućim oligo-cinkom reguliše znojenje i umiruje kožu do 48 sati*. Svež i nežan pri nanošenju. Optimalna tolerancija, bez belih tragova na koži. Hipoalergena formula nežna je prema osetljivoj koži i nudi optimalnu toleranciju.

 

*Vichy Instrumentalno testiranje.

 

Način upotrebe:
Naneti na čiste, suve pazuhe.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, PPG-15 STEARYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-33, C12-13 ALKYL LACTATE, DIMETHICONE, GLYCERIN, HYDROLYZED ALGIN, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, ZINC SULFATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680010658

Pregled

Napišite vaš komentar

Anti Perspirant 48H dezodorans za osetljivu kožu 50ml

Dezodorans i antiperspirant sa 48-satnim delovanjem za osetljivu kožu. Za muškarce sa osetljivom kožom koji traže efikasnost dezodoransa i antiperspirant sa dugotrajnim delovanjem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje