Delovanje:
Protiv svih vrsta tragova znojenja, sa tehnologijom koja se bori protiv znojenja i pojave mokrih tragova na odeći, jer sadrži izuzetno upijajući sastojak, žutih mrlja na odeći, belih tragova, kao i efekta stvrdnjavanja odeće. Pruža prijatan i osvežavajuć miris. Formula bez alkohola².

 

¹Instrumentalni test

²Etil alkohol.

Izvor: L’Oréal Men Expert.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe dobro protresite bočicu. Držati na 15cm od pazuha i prskati na čistu kožu. Ne nanosite na oštećenu ili iritiranu kožu. Pre oblačenja sačekajte da koža bude potpuno suva.

 

Izuzetno zapaljiv sprej. Pakovanje je pod pritiskom koje može da eksplodira usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, plamena, varnica i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati na plamen, niti na usijane materijale. Ne bušiti, niti spaljivati, čak ni nakon završene upotrebe. Čuvati od sunčevih zraka i temperatura iznad 50°C. Reciklirati samo praznu bocu. Koristiti isključivo za gore pomenutu namenu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu ili povređenu kožu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
ISOBUTANE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, ISOPROPYL PALMITATE, DIMETHICONE, ISODODECANE, PARFUM / FRAGRANCE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, CITRONELLOL, CI 77713 / MAGNESIUM CARBONATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, ISOEUGENOL, EUGENOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680010171

Pregled

Napišite vaš komentar

Shirt Protect 48H dezodorans u spreju 150ml

Otkrijte Shirt Protect antiperspirant u spreju 48h¹. Tehnologija koja se bori protiv znojenja i mokrih tragova, žutih tragova, belih tragova, kao i stvrdnjavanja odeće.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje