Delovanje:
1 Million je drski začin za kožu. Paco Rabanne 1 Million je toaletna voda za muškarce koji bukvalno zavodi.

 

Gornje note: crvena mandarina i pepermint

Srednje note: apsolutna ruža i cimet

Baza: ketal od kože i ćilibara.

 

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite toaletnu vodu direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, GERANIOL.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50ml

005680011075

Pregled

Napišite vaš komentar

1 Million Eau de Toilette 50ml

1 Million toaletna voda je prelepa, sa pikantnim kožnim mirisom za najdrskijeg gospodina. Prelepe arome prave kože. Ipak, začinjeno i sveže. Upadljiv miris koji uznemirava od prvih nota. Kompleksna toaletna voda koja kombinuje slatku, sočnu mandarinu i pepermint. Stvaranje intrige i svežine... sa živahnim ružičastim cimetom. Dvosmislen i otmen miris, koji pokazuje muški duh i strast. Koža ćilibara sa potpisom je prepoznatljiva i bogata. Belo drvo, mat plava koža, amber, seksi pačuli. Paco Rabanne 1 Million toaletna voda osvežava, ali na kraju zbunjuje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje