Delovanje:
Eucerin umirujući krem-gel za osetljivu kožu posle sunčanja je preparat namenjen za negu osetljive kože i kože sklone alergijama na sunce. Ona umiruje kožu koja je bila izložena suncu i pomaže joj da se regeneriše. Inovativnu antioksidativna zaštitu pruža Alfa-glukozilrutin koji neutrališe slobodne radikale – ključne okidače osetljivosti i alergija. Formula takođe sadrži Likokalkon A koji umiruje kožu i stimuliše regeneraciju. Umiruje, hladi i regeneriše kožu sklonu alergijama na sunce. Stvara antioksidativno skladište i pruža ćelijama dokazanu zaštitu od slobodnih radikala.

 

Umirujući krem-gel za osetljivu kožu posle sunčanja je bez parfema kako bi se rizik iritacije smanjio na minimum. Ima prijatnu teksturu i klinički i dermatološki je dokazano pogodan za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama.

 

Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

 

Način upotrebe:
Eurcerin preporučuje da se After Sun umirujući krem-gel koristi 10 dana pre izlaganja suncu kao losion nakon tuširanja, a kako bi se koža napunila antioksidansima. Nakon izlaganja suncu i sunčanja, nanesite veću količinu na kožu. Izbegavajte dodir sa očima. Nije za primenu kod male dece.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, TAPIOCA STARCH, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCINE, SODIUM CITRATE, CYCLOMETHICONE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, DICAPRYLYL ETHER, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, GLUCOSYLRUTIN, ISOQUERCITRIN, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012235

Pregled

Napišite vaš komentar

After Sun Sensitive Relief krem-gel posle sunčanja 200ml

UV svetlost je glavni uzrok oštećenja kože izazvanih suncem. Pored UV zraka i vidljiva svetlost visoke energije može da indukuje stvaranje slobodnih radikala, koji dodatno stresiraju kožu. Eucerin krem-gel posle sunčanja sa mehanizmom za ćelijsku regeneraciju trenutno umiruje kožu koja je pod stresom usled izlaganja suncu. Gliciretinska kiselina pomaže reparaciju DNK kože, i štiti kožu od dugoročnih posledica oštećenja izazvanih izlaganjem suncu. Nega za lice i telo posle sunčanja. Za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu koja je bila izložena suncu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje