Delovanje:
Specijalno razvijen za osetljivu kožu u čistoj formuli visoke tolerancije za delikatan zlatni sjaj. Opseg osetljivog na sunce prilagođen je osetljivoj koži i koži osetljivoj na sunce.

 

98% kože se oseća regenerisano nakon izlaganja suncu*

96% senzorno udobna završna obrada**

98% kože ima delikatan sjaj*

+71% koža je hidrirana***

 

* % pozitivnog mišljenja odmah nakon prve primene, in vivo test potrošača na 50 belkica na balzamu za obnavljanje sunca.

** % pozitivnog mišljenja odmah nakon 2 nedelje, in vivo test potrošača na 50 belkica na balzamu posle sunčanja.

*** Klinička studija hidratacije pomoću Corneometry 1h nakon jednokratne upotrebe balzama nakon sunčanja.

 

Formula visoke tolerancije za osetljivu kožu, smanjuje crvenilo i osećaj nelagodnosti. Sunsicalm Complex umiruje i štiti osetljivu kožu od oštećenja izazvanih suncem. Čista formula koja sadrži aktivne sastojke prirodnog porekla. Formula pogodna za okeane i vodootporna.

 

Kompleks aktivatora tena prirodnog je porekla i napravljen je od slatke narandže, a obezbeđuje blistav ten čak i za osetljivu kožu, stimulišući proces tamnjenja i promovišući difuziju melanina u koži. Natural-Origin Sunsicalm Complex umiruje i štiti osetljivu kožu od oštećenja izazvanih suncem.

 

Način upotrebe:
Nakon izlaganja suncu, obilno nanesite na celo telo.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ALCOHOL, OCTYLDODECANOL, CETYL ALCOHOL,GLYCERYL STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, BISABOLOL,BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER,CETEARYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER EXTRACT,DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, GLUCONOLACTONE, GOSSYPIUM HIRSUTUM (COTTON) EXTRACT, HYDROLYZED CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, PARFUM/FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680011129

Pregled

Napišite vaš komentar

After Sun Sensitive Repairing Balm 150ml

Umirite i zaštitite svoju kožu od oštećenja izazvanih suncem istovremeno sa obnavljajućim balzamom nakon sunčanja, napravljenom od 96% sastojaka prirodnog porekla. Kombinovanjem Lancaster Sunsicalm kompleksa i kompleksa aktivatora preplanule kože, pomaže da se vaša osetljiva koža popravi i trenutno uteši kako bi se postigao delikatan zlatni sjaj. Bogata, nelepljiva, izdašna tekstura ovog balzama dubinski hidrira kožu i pomaže u smirivanju crvenila i nelagodnosti. Nanesite Lancasterov hranljivi obnavljajući balzam kako biste pomogli vašoj koži da se oporavi nakon izlaganja suncu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje