Delovanje:
Lancaster Sun Sensitive SPF50+ Milky Spray je posebno razvijen za decu čija delikatna koža zahteva visoku zaštitu. Sa Lancasterovom najširom zaštitom od sunca u čistim formulama pogodnim za okean. Pogodan za upotrebu, olakšava život roditeljima.

 

100% koža je efikasno zaštićena*

100% trenutni osećaj hidratacije*

100% ultra jednostavan za nanošenje i širenje*

Klinički dokazano 6 sati trajne hidratacije**

 

* % pozitivnog mišljenja nakon 3 nedelje, in vivo potrošački test na 30 dece uzrasta od 3 do 10 godina u kliničkom ispitivanju pod kontrolom pedijatra, dermatologa i oftalmologa.

** Klinička studija hidratacije pomoću korneometrije nakon jednokratne upotrebe mlečnog spreja.

 

Zaštita od sunca širokog spektra. Formula visoke tolerancije za osetljivu kožu, smanjuje crvenilo i osećaj nelagodnosti. Sunsicalm Complex umiruje i štiti osetljivu kožu od oštećenja izazvanih suncem. Čista formula koja sadrži aktivne sastojke prirodnog porekla. Formula pogodna za okeane i vodootporna.

 

Način upotrebe:
Protresite pre upotrebe. Nanesite na celo lice i telo pre izlaganja suncu. Nedovoljne količine će značajno smanjiti nivo zaštite. Često ponovo nanosite, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. Ne zadržavajte se predugo na suncu, čak ni dok koristite proizvod za zaštitu od sunca. Izbegavajte direktno izlaganje suncu za bebe i malu decu i držite ih dobro prekrivene odećom, kao i kremom za sunčanje sa visokim SPF (≥30). Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje. Dermatološki i pedijatrijski testirani. Pogodno za decu stariju od 3 godine.

 

Sastav:
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Diisopropyl Sebacate, Glycerin, Decyl Cocoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Alcohol, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Citric Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Dimethylmethoxy Chromanol, Disodium Edta, Ethylhexyl Salicylate, Gluconolactone, Gossypium Hirsutum (Cotton) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Peg-8, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sorbitan Caprylate, Tocopherol, Tribehenin Peg-20 Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011135

Pregled

Napišite vaš komentar

Sun Sensitive SPF50+ Milky Spray za decu 150ml

Ova nova optimalna zaštita od sunca za decu iz Lancastera je najbolji saveznik roditelja. Pošto deca zaslužuju najbolju zaštitu, mlečni sprej SPF50+ kombinuje Lankasterovu Full Light tehnologiju i Sunsicalm kompleks prirodnog porekla kako bi obezbedio najširu zaštitu za osetljivu kožu dece. Pored toga, nema mirisa, neosetljiv je i ima performanse protiv peska. Može se naneti čak i na vlažnu kožu. Uživajte u zabavnom iskustvu sa ovim lakom za upotrebu sprejom u njegovom razigranom pakovanju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje