Spisak proizvoda po brendu LANCASTER

Sun Beauty Body Milk SPF50 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF50 za veoma visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Sun Beauty Body Milk SPF30 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF30 za visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Iskoristite prednosti ulja bez masnog efekta sa Lancaster satenskim suvim uljem i zaštitnim faktorom SPF50. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čisto i pogodno za okean, sublimaciono ulje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Ostavlja vašoj koži ulepšavajući satenski suvi finiš, pruža još bržu, dublju i besprekornu zlatnu preplanulost za duplo kraće vreme izlaganja suncu.**

Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Iskoristite prednosti ulja bez masnog efekta sa Lancaster satenskim suvim uljem i zaštitnim faktorom SPF30. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čisto i pogodno za okean, sublimaciono ulje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Ostavlja vašoj koži ulepšavajući satenski suvi finiš, pruža još bržu, dublju i besprekornu zlatnu preplanulost za duplo kraće vreme izlaganja suncu.**

Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF30 30ml

Cena 6.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancasterov novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca za zaštitnim faktorom SPF30. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorni fluid za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Lancasterova zaštita od sunca u pokretu pruža zdrav izgled zlatne preplanule kože za dvostruko kraće vreme izlaganja suncu** i ostavlja vašoj koži suv na dodir.

Proizvod dodat za upoređivanje