Spisak proizvoda po brendu LANCASTER

Aktivni filteri

Sun Beauty Body Milk SPF15 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF15 za srednju zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Protecting Body Milk SPF50 (Limited Edition) 200ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancaster je posvećen ograničavanju svog uticaja na naša mora i okeane. Kroz ovaj cilj, Lancaster je kreirao ograničeno izdanje zaštitnog mleka za telo SPF50 kako bi podržao misiju Fondacije princa Alberta II od Monaka. Lancaster je stavio svoju kultnu, čistu formulu mleka za telo SPF50 u ekološki dizajnirano pakovanje. Njegova tehnologija Full Light štiti, osim UVB i UVA, od vidljive svetlosti i infracrvenih zraka za optimalnu zaštitu kože tela. Jedinstvena formula ne samo da nudi visoku zaštitu, već i pomaže u obnavljanju kože od oštećenja izazvanih suncem i pruža zlatni ten u pola vremena izlaganja suncu¹. Bočica koristi 54% manje materijala² sa smanjenim zatvaračem i poklopcem, i sadrži najmanje 49% reciklirane plastike.

Sun Perfect Youth Protection Sun Clear & Tinted...

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sun Perfect je Lancasterova najnaprednija globalna linija za zaštitu od sunca i negu kože protiv starenja, kombinujući svoju dugogodišnju stručnost i ekspertizu. Njegova tehnologija potpunog osvetljenja i tehnologija protiv starenja pružaju najširu zaštitu od sunca dok sprečavaju i pomažu u vidljivoj korekciji bora, finih linija i tamnih fleka. Lancaster Sun Perfect Sun Clear & Tinted Stick SPF50 je dvostrani stik koji nudi trenutni efekat matiranja sa svojom čistom stranom, i trenutni efekat zamućenja sa svojom nijansiranom stranom. Stik ima visoki zaštitni faktor SPF50, a namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

Sun Perfect Face Illuminating Cream SPF30 50ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napredna Sun Perfect Sun Illuminating Cream nudi Lankasterovu ekskluzivnu i naprednu tehnologiju pune svetlosti koja cilja na 100% sunčev spektar¹, zajedno s tehnologijom protiv starenja kože lica, sistemom za obnavljanje kože od štetnih sunčevih zraka sunca i kompleksom za pojačavanje sjaja kože lica. Visoka zaštita sa zaštitnim faktorom SPF30.

Sun Perfect Face Illuminating Cream SPF50 50ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napredna Sun Perfect Sun Illuminating Cream nudi Lankasterovu ekskluzivnu i naprednu tehnologiju pune svetlosti koja cilja na 100% sunčev spektar¹, zajedno s tehnologijom protiv starenja kože lica, sistemom za obnavljanje kože od štetnih sunčevih zraka sunca i kompleksom za pojačavanje sjaja kože lica. Veoma visoka zaštita sa zaštitnim faktorom SPF50.

Sun Beauty Tan Deepener SPF6 Tinted Jelly 200ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sanjate o savršenoj preplanulosti tokom cele godine? Lancaster Sun Beauty SPF6 tonirana krema za sunčanje će se pobrinuti da vaša koža izgleda prelepo smeđa, blistava i baršunasto glatka, dok je štiti od negativnih uticaja izlaganja suncu. Uživajte u svojoj zdravoj i ravnomernoj preplanulosti tokom bilo kog godišnjeg doba.

Sun Beauty Body Milk SPF50 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF50 za veoma visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Sun Beauty Body Milk SPF30 175ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

Zaštitite svoje telo mlečnom i laganom teksturom sa Lancaster mlekom za telo SPF30 za visoku zaštitu. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra¹, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorna krema za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem.

Proizvod dodat za upoređivanje