Spisak proizvoda po brendu LANCASTER

Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Iskoristite prednosti ulja bez masnog efekta sa Lancaster satenskim suvim uljem i zaštitnim faktorom SPF50. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čisto i pogodno za okean, sublimaciono ulje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Ostavlja vašoj koži ulepšavajući satenski suvi finiš, pruža još bržu, dublju i besprekornu zlatnu preplanulost za duplo kraće vreme izlaganja suncu.**

Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil...

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Iskoristite prednosti ulja bez masnog efekta sa Lancaster satenskim suvim uljem i zaštitnim faktorom SPF30. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čisto i pogodno za okean, sublimaciono ulje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Ostavlja vašoj koži ulepšavajući satenski suvi finiš, pruža još bržu, dublju i besprekornu zlatnu preplanulost za duplo kraće vreme izlaganja suncu.**

Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF30 30ml

Cena 6.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancasterov novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca za zaštitnim faktorom SPF30. Pored ciljanja 100% sunčevog spektra*, Lancaster čista i prihvatljiva za okeane, visoko senzorni fluid za sunčanje sada takođe pomaže u popravljanju kože od oštećenja izazvanih suncem. Lancasterova zaštita od sunca u pokretu pruža zdrav izgled zlatne preplanule kože za dvostruko kraće vreme izlaganja suncu** i ostavlja vašoj koži suv na dodir.

Sun Sensitive Luminous Tan Oil-Free Milk SPF50...

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Specijalno razvijen za osetljivu kožu, Lancaster Sun Sensitive Oil-Free Milk namenjen je da pruži zaštitu širokog spektra u visoko-tolerantnoj, čistoj i okeanskoj formuli, za delikatan zlatni sjaj. Opseg osetljivog na sunce prilagođen je osetljivoj koži i koži osetljivoj na sunce. Formula visoke tolerancije za osetljivu kožu, smanjuje crvenilo i osećaj nelagodnosti. Sunsicalm Complex umiruje i štiti osetljivu kožu od oštećenja izazvanih suncem. Čista formula koja sadrži aktivne sastojke prirodnog porekla. Zaštitni faktor SPF50.

Sun Beauty Milky Spray SPF30 150ml

Cena 6.690,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Lancaster Sun Beauty Milky Spray SPF30 pruža širok spektar zaštite od sunca za vaše telo, dok vlaži vašu kožu i pomaže vam da razvijete uzvišen ten. Lako se prska, brzo prodire u kožu. Posebno razvijen za srednje do tamnu kožu, za blistav i dugotrajan ten. Lancaster Sun Beauty Milky Spray SPF15 je savršen za kožu koja lako može da preplane i retko gori. Zaštitni faktor SPF30.

Sun Beauty Milky Spray SPF15 150ml

Cena 6.690,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Lancaster Sun Beauty Milky Spray SPF15 pruža širok spektar zaštite od sunca za vaše telo, dok vlaži vašu kožu i pomaže vam da razvijete uzvišen ten. Lako se prska, brzo prodire u kožu. Posebno razvijen za srednje do tamnu kožu, za blistav i dugotrajan ten. Lancaster Sun Beauty Milky Spray SPF15 je savršen za kožu koja lako može da preplane i retko gori. Zaštitni faktor SPF15.

Proizvod dodat za upoređivanje