• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Neutrogena Unscented krema za ruke 75ml | apothecary.rs

Delovanje:
Njena jedinstvena formulacija sadrži skoro 40% glicerina, i veoma je efikasna u ublažavanju isušivanja kože, obnavljanje i zaštitu kože, čak i u najtežim uslovima.

 

Neutrogena koncentrovana krema za ruke trenutno pruža olakšanje od suvih, ispucalih ruku. Jedan deo ove kreme za ruke bogate glicerinom može pružiti trenutno, trajno olakšanje i zaštitu za mekše, glatkije ruke. Bez parfema.

 

Način upotrebe:
Naneti na šake po potrebi. Umasirati kremu u ruke.

 

Sastav:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Dilauryl Thiodipropionate, Sodium Sulfate, Methylparaben, Propylparaben, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011373

Pregled

Napišite vaš komentar

Unscented krema za ruke 75ml

Neutrogena Unscented krema za ruke predstavlja jedinstven proizvod iz Neutrogena linije proizvoda, koji je specijalno dizajniran za hidrataciju kože ruku.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje