Delovanje:
Ruke su hidrirane, mekše, udobnije, a barijera kože ojačana. Nelepljiva i laka za nanošenje, ovo je jedinstvena krema za ruke koja je kompaktna i koju je moguće koristiti tokom sezonskih promena. Nahranite i ojačajte svoju kožnu barijeru pomoću Lancôme hidratantne kreme za ruke, a kako biste omekšali kožu ruku. Svež miris Confort inspirisan je ružom Lancôme. Ova krema savršena je za jednostavnu primenu u pokretu, a format od 75ml je takođe pogodan i za putovanja avionom.

 

Pogodno za sve tipove kože.

 

Način upotrebe:
Stavite malo kreme na dlan jedne ruke, pa ravnomerno rasporedite na obe ruke, između prstiju i zglobova. Trljajte ruke dok se ruke ne osuše. Samo za upotrebu na neoštećenoj koži ruku.

 

Sastav:
AHAs, BHAs/Salicylic Acid, Oil-free, Paraben-free, Sulphate-free, Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Glyceryl Stearate Se, Dimethicone, Ci 14700/Red 4, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Arginine, Allantoin, Mel/Honey/Miel, Salicylic Acid, Propanediol, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Farnesol, Rosa Damascena Flower Water, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 75ml

005680010994

Pregled

Napišite vaš komentar

Confort Creme Mains (krema za ruke) 75ml

Hranljiva krema za ruke namenjena suvim do veoma suvim rukama ili onima koji su oslabljeni stalnom upotrebom dezinfekcionih sredstava, kombinuje bagremov med, poznat po svojim umirujućim svojstvima, kao i sa prepoznatljivom ružinom vodicom kozmetičke kuće Lancôme.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje