Delovanje:
Ova osvežavajuća i ultra lagana formula je dopunjena hijaluronskom kiselinom, koja je odličan izvor hidratacije u nezi kože, a može da zadrži do 1000 puta više vode nego što je njena masa. Ona pojačava hidrataciju koja je potrebna koži tako što:

- pomaže u trajnom zadovoljavanju žeđi vaše kože ruku

- održava ravnotežu vlažnosti kože ruku hidrirajući je kada i koliko joj je potrebno

 

Klinički dokazano održava vaše ruke hidriranim tokom 24 sata, čineći ih vidljivo mekšim i glatkijim. Upija se trenutno bez osećaja masnoće. Testirano u dermatološki kontrolisanim uslovima.

 

Način upotrebe:
Naneti na šake po potrebi. Umasirati kremu u ruke.

 

Sastav:
Water (eau), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Petrolatum, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Cetearyl Olivate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Olivate, Parfum, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Blue 1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011377

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydro Boost gel/krema za ruke 75ml

Neutrogena Hydro Boost gel/krema za ruke obezbeđuje negu ruku unapređenom formulom za hidrataciju ruku.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje