Delovanje:
Kada namažete medicinsku zaštitnu kremu za ruke 48, momentalno ćete osetiti njen pozitivan efekat, blagost i umirenost. Već posle 2-3 dana redovne upotrebe iziritirana koža će se oporaviti, bolan osećaj će nestati, a posle 7-8 dana, koža će se potpuno revitalizovati. Krema je izuzetno efikasna za tretiranje problematične kože na rukama, prijatnog je mirisa, nije masna i lako se razmazuje, a koža je lako upija.

 

Način primene:
Nanosite često koliko je potrebno. Sačekajte par minuta dok krema upije i možete nastaviti sa aktivnostima.

 

Sastav: Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Paraffinum Liquidium, Sorbitol, Glyceryl Ricinoleate, Glyceryl Stearate SE, Alcohol Denat, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Benzyl Benzoate, Butylphenyl, Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxyld, Linalool.

 

Pakovanje: 50ml

11007157

Pregled

Napišite vaš komentar

48 medicinska zaštitna krema za ruke 50ml

Medicinska zaštitna krema za ruke 48, je krema koja se preporučuje svima koji imaju bilo kakav problem sa kožom ruku. Naime, često kada dolazi jesen, koža nadlanice počinje da se peruta, a sitne brazdice postaju crvene, počinju da zatežu kožu i izazivaju bolan osećaj peckanja. Ova promena na koži ruku verovatno je reakcija na naglu promenu vremena, a naročito je izražena kada ste napolju duže, ukoliko su ruke izložene vetru ili ako su bile u dodiru sa vodom. Vrlo je blaga i lako se razmazuje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje