Delovanje:
48 antibakterijski gel se brzo upija i ne masti ruke. Ima prijatan miris mentola. Većinu bakterija i virusa prenose ruke, odakle dolaze blizu nosa, usta i očiju. Za efikasnu samozaštitu od infekcija higijena ruku je presudna. To podrazumeva redovno pranje ruku vodom i sapunom do dva minuta.

 

Međutim, često nemamo priliku da operemo ruke odmah, jer u blizini nema umivaonika. U ovakvim slučajevima najbolji izbor je sredstvo za dezinfekciju ruku. Prednost sredstava za dezinfekciju ruku je što uništavaju bakterije, a ne vrše samo njihovo mehaničko uklanjaje. Pored toga, često pranje ruku sapunom isušuje kožu, a kada koža pukne, povećava se mogućnost infekcija.

 

Antibakterijski gel za ruke 48 efikasna je prevencija protiv bakterijskih bolesti. Proizvod se brzo upija i ne masti ruke. Ima prijatan miris mentola. Dezinficijens je pogodan za sve uzraste.

 

Način primene:
Naneti nekoliko kapi gela na dlan, utrljati u ruke i sačekati da se osuši. Koristite po potrebi.

 

Važne napomene:
Opasno. Lako zapaljiva tečnost i para. Držati van domašaja dece. Držati dalje od toplote, vrućih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Izbegavati kontakt sa očima. Aktivna supstanca: etanol 65g/100g. Isprati usta i piti što više vode ukoliko se slučajno proguta. U slučaju kontakta sa očima/sluzokožom, odmah isprati sa puno vode. U slučaju problema potražite medicinsku pomoć i obratite se lekaru. Ostatke odložite na odlaganje opasnog ili posebnog otpada. Bezbedno koristite biocide. Uvek pročitajte etiketu i informacije o proizvodu pre upotrebe.

 

Sastav: ALCOHOL DENAT., AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PEG-14 DIMETHICONE, CARBOMER, TRIISOPROPANOLAMINE, MENTHOL.

 

Pakovanje: 250ml

11018315

Pregled

Napišite vaš komentar

48 antibakterijski gel za ruke 250ml

48 antibakterijski gel za ruke je efikasna prevencija protiv bakterijskih bolesti. Sadrži 65% alkohola. Pogodno za upotrebu kod kuće ili na poslu, posebno ukoliko postoji puno kontakata sa drugim ljudima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje