Delovanje:
Spektakularni, ultra-sjajni Dior Nail Glow će upotpuniti vaš negovani izgled prstiju i noktiju. Lak za nokte daje trenutni efekat francuskog manikira s blago nijansiranim, sjajnim završetkom i zaobljenim izgledom noktiju. Jednom kada se nanese ovaj proizvod za negu noktiju, nokti su blistavi i zaštićeni iz dana u dan. Efekat francuskog manikira je trenutan, sjajna završna obrada i efekat zaobljenih noktiju su spektakularni. Dior Nail Glow lak se nanosi samostalno na nokte, bez nanošenja laka, već samostalno kako bi nokti izgledali što prirodniji i negovani.

 

Način upotrebe:
Koristite Dior Nail Glow samostalno, nanevši jedan do dva sloja na gole nokte.

 

Sastav:
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID / NEOPENTYL GLYCOL / TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, FLUORESCENT BRIGHTENER 367, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ADIPIC ACID / FUMARIC ACID / TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, CITRIC ACID, [+/- CI 15850 (RED 7 LAKE)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10ml

005680014562

Pregled

Napišite vaš komentar

Nail Glow 10ml

Kultni lak za negu koji poboljšava izgled noktiju trenutnim efektom francuskog manikira. Dior Nail Glow je ulepšavajući lak za nokte sa formulom koja oživljava prirodnu boju noktiju. Nokti su blago obojeni od prve primene.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje