Delovanje:
Ne postoji bolji način da vašoj bradi priredite užitak nego nanošenjem zlata iz ulja za bradu napravljenog od isključivo najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Svaka bočica je ručno punjena. The Golden Spartan Warrior Pure Gold ulje hidrira vašu bradu i čini je zdravom, utiče na suvu kožu, sprečava pucanje dlake, svrab i perutanje kože. Čini bradu urednom, mekom i nežnom.

 

Način upotrebe:
Promućkajte flašicu, nakapajte par kapi ulja na dlan. Protrljajte dlanove, zatim lagano utrljavajte ulje sa dlanova na bradu. Mažite u smeru dlake i zatim u kontra smeru dlake, kako bi ulje došlo do kože. Uzmite naš cešalj, raščešljajte bradu i stilizujte je po želji.

 

Sastav:
ULJE ARGANA, ULJE JOJOBE, ULJE AMLE, ULJE PEKAN ORAHA, ULJE RICINUSA, ULJE ŽUTOG NOĆURKA, VITAMIN E, VITAMIN A, ETERIČNA ULJA LJUTOG EUKALIPTUSA, 23-KARATNE ZLATNE PAHULJICE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: ulje za bradu 30ml + ručno rađena futrola

005680013642

Pregled

Napišite vaš komentar

Warrior Pure Gold exclusive ulje za bradu 30ml

Sa posebnom EXCLUSIVE formulom, oplemenjeno pahuljicama 23-karatnog zlata i sa svojim prepoznatljivim "Warrior" mirisom, Warrior Pure Gold je najluksuznije ulje za bradu iz The Golden Spartan kolekcije. Dugogodišnje iskustvo, godine istraživanja i mnogo testiranja je dovelo do toga da The Golden Spartan može s ponosom da kaže da je ovo njihovo najfinije ulje za bradu koje ćete ikada imati priliku da koristite. A o čemu tačno The Golden Spartan priča, uvidećete čim protrljate ulje kroz ruke i bradu. Dolazi uz ručno rađenu futrolu od najfinije prirodne kože. Savršeno za čuvanje vašeg omiljenog ulja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje