Delovanje:
The Golden Spartan Gentleman balzam za bradu napravljen je isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Svako pakovanje je ručno punjeno. The Golden Spartan Gentleman balzam hidrira vašu bradu i čini je zdravom, utiče na suvu kožu, sprečava pucanje dlake, svrab i perutanje kože. Pružiće vam ono što ulje ne može, držaće vašu bradu na mestu. Čini bradu urednom, mekom i nežnom.

 

Način upotrebe:
Zagrebite balzam noktom, prikupljeni balzam stavite na dlan. Protrljajte dlanove dok ne osetite da se balzam potpuno istopio. Zatim lagano utrljavajte balzam sa dlanova na bradu. Mažite u smeru dlake i zatim u kontra smeru dlake kako bi balzam došao do kože. Uzmite The Golden Spartan češalj (prodaje se zasebno), raščešljajte bradu i stilizujte je po želji.

 

Sastav:
100% PRIRODNI PČELINJI VOSAK, ŠEA PUTER, KAKAO PUTER, ULJE JOJOBE, BADEMA, KONOPLJE, VITAMIN E, ETERIČNO ULJE VANILE SA ZAČINOM GORKE ESENCIJE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50g

005680013637

Pregled

Napišite vaš komentar

Gentleman Beard Balm (balzam za bradu) 50g

Za sve ljubitelje nežnijih nota. Predstavljamo vam The Golden Spartan Gentlemen balzam za bradu sa mirisom inspirisanim vanilom. Intenzivan, a blag koji će vas pratiti ceo dan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje