Delovanje:
Pupa Man gel za bradu prirodno prekriva sede i obojene dlake. Ovaj gel za bradu nije trajna boja, već privremeni korektor. Kremasta-gel tekstura obogaćena je prirodnim celuloznim vlaknima kako bi brada i obrve izgledale gušće. Klinički i dermatološki testirano. Gel postoji u dve boje/nijanse namenjene za tamnije i crne dlake, kao i za svetliju-braon boju dlaka. Ovaj gel namenjen je za tamniju i crnu dlaku.

 

Način upotrebe:
Nanesite gel tako što ćete bradu češljati nadole. Ponovo primenite po potrebi. Možda ćete trebati da sačekate nekoliko minuta da se gel potpuno osuši. Pupa Man gel za bradu nije trajna boja, već privremeni korektor. Kao dodatni savet, Pupa Man preporučuje upotrebu gela i na obrvama kako biste pojačali pogled.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERYL STEARATE SE, PVP, HYDROXYETHYL ACRYLATES / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, POLYISOBUTENE, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, SORBITAN ISOSTEARATE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CELLULOSE [+/- (MAY CONTAIN): CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 5.5ml

005680014679

Pregled

Napišite vaš komentar

Beard Gel (Tinted Gel N°002 Medium-Dark) 5.5ml

Pupa Man Beard Gel je tonirani gel namenjen za dlaku brade, kao i za obrve. Gel vizuelno popunjava debljinu dlake na bradi i obrvama, čineći ih gušćim, ali i prekrivajući sede ukoliko postoje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje