Delovanje:
Biotin i ekstrakt kofeina pojačavaju mikrocirkulaciju kože i folikula uspavanih dlaka, obezbeđujući pojačanu ishranu i energiju na ćelijskom nivou. Vitamini B kompleksa dodatno hrane mlade, novostvorene ćelije, a bogato prisustvo pantenola obnavlja i regeneriše dlaku i kožu. Kao posebno cenjen aktivan sastojak, The Golden Spartan Beard Booster nudi jedan od najjačih antioksidanasa i bioaktivatora koji postoje u prirodi: taksifolin – flavonoid ekstraktovan iz sibirskog kedra. Kompletna formulacija ovih pažljivo odabranih sastojaka pojačaće cirkulaciju krvi u koži vašeg lica, probudiće uspavane dlačne folikule i osnažiti već postojeće.

 

U roku od 6 do 8 nedelja redovan korisnik primetiće prve nežne svetle dlačice. Ali to je tek početak. Ovo su tek takozvane anagene dlake – dlake vrlo nežne, neotporne, mlade i u fazi rasta. Do telogenih, pravih, zrelih dlaka morate biti uporni i strpljivi. Nije realno da očekujete čudo (punu bradu) preko noći. To je proces koji traje od 6 meseci do godinu dana i razlikuje se zavisno od genetike i spoljašnjih uticaja, tj. načina života svakog muškarca, posebno. Iako vam se sada čini da je to predug period, na kraju ćete biti zaista zadovoljni svojim rezultatima. Pakovanje Beard Boostera je dovoljno za 45 dana redovnog korišćenja.

 

Način upotrebe:
Beard Booster se nanosi 2 puta dnevno, ujutru i uveče, na čisto lice. Ima formu gela i lako je razmaziv. Za jednu oblast lica dovoljna vam je količina veličine zrna graška. Za jednu primenu biće dovoljno jedan do dva pritiska pumpice. Preparat se brzo upija, a nežni film koji se nakon toga zadržava na površini kože vrlo brzo postaje neprimetan. Još veću efikasnost Beard Boostera postićićete istovremenom primenom The Golden Spartan dermo rollera za bradu.

 

Prilikom upotrebe Beard Booster seruma brijanje nije preporučeno. Možete trimovati bradu ako želite da je držite urednom. Međutim, da biste izbegli oštećenje novih dlačica, ne preporučujemo da to radite često. Beard Booster je 100% prirodan. Ne sadrži hormone niti bilo koje druge štetne supstance. Takođe, ovaj proizvod je ispitan i poseduje serftikat o zdravstvenoj ispravnosti.

 

Sastav:
DESTILOVANA VODA, HIDROLAT MENTE, EKSTRAKT KOFEINA, GLICERIN, PANTENOL, NIACIN, BIOTIN, ETERIČNO ULJE MENTE, GEOGARD ULTRA, POLIAKRILNA KISELINA, DIHIDROKVERCETIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013621

Pregled

Napišite vaš komentar

Beard Booster serum za rast brade 30ml

Beard Booster serum za rast brade je preparat koji se izdvaja u moru proizvoda iste namene. Idealan spoj prirode, nauke i dugogodišnjeg iskustva i posvećenosti koje The Golden Spartan unosi u izradu svakog preparata za negu i zdravlje brade. Beard Booster je rezultat šest godina intenzivnog istraživanja. Bogata formula visokoaktivnih sastojaka uz pravilnu, redovnu i strpljivu primenu ostvariće vaše snove o bujnoj bradi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje