Delovanje:
Formulisan sa 98% vode cvetova narandže, Pupa Man Water Booster "Post Hangover" ima osvežavajuća i regenerišuća svojstva za predeo kože oko očiju. Može da se koristiti ujutru, tokom dana, uveče, noću, ali je posebno dizajniran kao fokus nakon mamurluka ili neprospavanih noći kada je koža lica umorna, a oči otečene i sa podočnjacima. Klinički i dermatološki testirano.

 

Način upotrebe:
Nanesite stik kružnim pokretima na predeo oko očiju. Koristite kad god želite, ujutru, uveče, posle treninga. Za dodatni savet, to je upravo ono što vam treba nakon duge neprespavane noći. Nanesite stik na konturu očiju za osvežavajući efekat.

 

Sastav:
CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, GELLAN GUM, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, CELLULOSE GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALGIN, CALCIUM CHLORIDE, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 13ml

005680014682

Pregled

Napišite vaš komentar

Water Booster "Post Hangover" Stick 13ml

Pupa Man Water Booster "Post Hangover" stik osvežava kožu u okviru predela oko očiju u vidu čvrste vode. Nakon nanošenja, ima trenutno osvežavajuće dejstvo. Oslobađa iznenađujuću svežinu i budi kožu u okviru područja oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje