Delovanje:
Lagana i sveža gel-krema za normalnu i suvu kožu lica. Savršen pratilac za trenutni osećaj energije, svežine i dobrobiti, kao i lice koje uvek izgleda najbolje. Hydra Face & Eye Complex® se sastoji od sinergije odabranih aktivnih sastojaka u optimalnoj koncentraciji da na potpuno efikasan način odgovori na zahteve muške kože.

 

Trenutna, dugotrajna hidratacija: uz pomoć specijalne alge zatvorene u molekularni film koji je izuzetno pogodan za kožu, savršeno se širi po koži sa direktnim dugotrajnim hidratantnim efektom i indirektnim efektom protiv isušivanja.

 

Zaštita od stresa, zagađenja i digitalnog starenja (plavo svetlo): mešavina peptida i ekstrakata iz crvenog lišća vinove loze štiti od unutrašnjeg i spoljašnjeg zagađenja, sprečava oksidativni stres i jača sistem samoodbrane kože.

 

Delovanje oko očiju: adstringentni biljni ekstrakt smanjuje natečenost i znake umora.

 

Koristite proizvod ujutru odmah nakon brijanja, uveče ili u bilo koje doba dana.

 

Način upotrebe:
Nanesite na lice i oko očiju laganom, tonirajućom masažom ili tapkanjem preko prstiju.

 

Sastav:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL ETHER, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, UNDECANE, TRIDECANE, CETYL ESTERS, LECITHIN, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, SORBITOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, CHRYSIN, PENTYLENE GLYCOL, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CARBOMER, POLYSORBATE 60, TOCOPHERYL ACETATE, DIATOMACEOUS EARTH, XANTHAN GUM, PARFUM, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 80ml

005680011708

Pregled

Napišite vaš komentar

Total Refreshness Moisturizer 80ml

Bogata, osvežavajuća gel-krema, posebno za normalnu i suvu kožu ilca. Trenutna i dugotrajna hidratacija. Štiti kožu od stresa, zagađenja i digitalnog starenja (plavo svetlo). 2u1 akcija za kontura lica i predeo oko očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje