Delovanje:
Collistar Clean Research® predstavlja inovativni tretman za lice koji sadrži odabrane aktivne sastojke koji su neophodni za zdravu kožu, u njihovom najčistijem obliku i optimalnim koncentracijama koji garantuju potpunu efikasnost, ciljano delovanje i izuzetnu bezbednost. Dizajnirana posebno za muškarce, tekstura je sveža, ultra-udobna, nije masna i lako se upija. 4 molekulske težine hijaluronske kiseline deluju na različite slojeve kože, pružajući intenzivnu hidrataciju na više nivoa i zaglađujući površinu kože lica. Hijaluronska kiselina je kombinovana sa mineralnim ekstraktom olivina: idealna za umornu kožu pod stresom, podiže energiju i vitalnost i bori se protiv sedila. Vitamin E deluje antioksidativno i protiv slobodnih radikala, dok betain stimuliše obnavljanje ćelija i osvežava kožu.

 

Rezultati: koža je trenutno hidrirana, postaje zategnutija i kompaktnija, zdrava i revitalizovana. Dan za danom, znaci dehidracije i fine bore su svedene na minimum, a lice izgleda glatko, kao da je zategnuto.

 

Proizvod se može nanositi nakon brijanja (kada se upije).

 

Način upotrebe:
Ujutru i/ili uveče nežno umasirajte na očišćeno lice i vrat.

 

Sastav:
AQUA, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-11, BETAINE, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM, SODIUM PHYTATE, TOCOPHEROL, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM BENZOTRIAZOLYL BUTYLPHENOL SULFONATE, SODIUM POLYGLUTAMATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OLIVINE EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680011706

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluronic Acid 30ml

Sveža, lako upijajuća tekstura. Intenzivna hidratacija na više nivoa. Zaglađivanje i podizanje kože lica. Namenjeno za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje