Delovanje:
Biotherm Homme Aquapower Comfort Gel za suvu kožu je izuzetan hidratantni gel za lice, koji je razvijen posebno za muškarce koji pate od suve kože. Sadrži bogate sastojke koji trenutno dodaju optimalnu količinu vlage i hrane koži, kako bi se suprotstavili suvoj, gruboj i zategnutoj koži.

 

Biotherm Homme Aquapower Comfort Gel je opremljen sa 7500 litara* termalne vode Life Plankton™, probiotskom ekstraktu koji pomaže da koža ostane zdrava i dobro funkcioniše. Ova nova formula je takođe obogaćena elementima u tragovima, snažnim aktivnim sastojcima koji trenutno hidriraju kožu. Biotherm Homme Aquapower Comfort Gel za suvu kožu ima osvežavajuću i kremastu gel teksturu, koja se brzo upija, ne ostavljajući na koži osećaj masnoće.

 

Boca je od 25% recikliranog stakla, u recikliranoj i reciklažnoj papirnoj ambalaži bez celofana.

 

Održavajte svoju kožu dugotrajno hidriranom, dobro negovanom i osetite kako postaje lepo mekana, gipka i udobna. Iskoristite kvalitet i stručnost Biotherm Homme, svetskog brenda broj 1 za vrhunsku negu kože za muškarce.

*Sveden na koncentraciju čistog ekstrakta termalnog planktona, u bočici od 75ml.

Izvor: Biotherm Homme.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Koristi se na čistoj i suvoj koži. Nanesite u tankom sloju na lice. Koristi se ujutro i/ili uveče.

 

Sastav:
Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Glycerin, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Glycine, Soja Oil/Soybean Oil, Urea, Aspartic Acis, Ceramide NP, Zinc Gluconate Glucose, Fructuose, Triethanolamine, Dimethiconol, Manganese Gluconate, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Chloesterol, Palmitic Acid, Palmitoyl Glutamate, Ascorbyl Glucoside, Dosidum EDTA, Copper Gluconate, Sucrose, Hydroxypalmitoyl Sphinganine, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Dextrin, Polyperflormethylisopropyl Ether, Hexyl Nicotinate, Hexylene Glycol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, Linalool Coumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum/Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680011529

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquapower Comfort Gel 75ml

Ovaj ultra-hidratantni gel za suvu kožu hrani kožu lica u borbi protiv suvoće kože, osećaja zatezanja i spoljašnjih agresora izazvanim užurbanim načinom življenja. Biotherm Homme Aquapower Comfort Gel je hladan, brzo upijajući gel koji pomaže u stabilizaciji kože lica. Koža je otpornija, znaci dehidracije su smanjeni, a ten je svež tokom celog dana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje