• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Lancôme Men Rénergy 3D Yeux (krema za predeo oko očiju) 15ml

Delovanje:
Lancôme Men Rénergy 3D Yeux krema za predeo oko očiju je namenjena za muškarce starije od 40 godina. Ova krema cilja na znake starenja kože. Pogodno za sve tipove kože.

 

Patentirana formula za područje oko očiju ublažava umorni pogled. Lancôme Men Rénergy 3D Yeux je krema kreirana za postavljanje na kožu u vidu tankog sloja. Pruža barijeru koja će podržati zdravlje kože oko područja očiju. Napravljen je da pomogne u podizanju kože oko očiju i uklanjanju nadutosti i tamnih krugova. Pruža dugotrajnu udobnost, kako danju tako i tokom večeri.

 

Vidljive linije se prvo vide oko očiju jer je ovde koža najtanja. Važno je da se tretira područje oko očiju sa istom pažnjom kao i ostatak lica i kože. Ovu kremu protiv bora treba koristiti u malim količinama. Za svežiji i mladalačkiji izgled kože oko očiju, odlučite da dodate ovo tajno oružje u svoju rutinu nege kože. Sa snažnim i botaničkim ekstraktima za negu i olakšanje tretiranog područja, obnovite energiju očiju uz Lancôme Men Rénergy 3D Yeux kremu.

 

Lancôme Men Rénergy 3D Yeux je krema protiv bora, koja učvršćuje kožu u predelu očiju. Koža je zategnuta. Izgled bora je smanjen. Koža je čvršća. Natečenost i podočnjaci su smanjeni.

 

Sa koloidnim silicijumom i sojinim proteinima. Organski silicijum. Kompleks za učvršćivanje kože.

 

Način upotrebe:
Koristiti ujutru i uveče. Kremu staviti na područje oko očiju i blago umasirati.

 

Sastav:
Polyacrylamide, Laureth-7, Methylparaben, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Methylsilanol Mannuronate, Silica, Sodium Hydroxide, Adenosine, Caffeine, Sodium Methylesculetin Acetate, Butylene Glycol; 1,3-Butylene Glycol, Dimethicone, Disodium EDTA, Glycerin; Glycerol, Nylon-12, Pentylene Glycol, Prunus Armeniaca Kernel Oil; Apricot Kernel Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Glycine Soja Oil; Soybean Oil, Glycine Soja Protein; Soy Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Soybean; Soy Protein, Tocopherol; Alpha-Tocopherol, Water.

 

Lancôme Men Rénergy 3D Yeux sadrži anti-oksidant kompleks (vitamin C, vitamin E, polifenol grožđa, ekstrakt pšenice).

 

Pakovanje: 15ml

005680010974

Pregled

Napišite vaš komentar

Rénergy 3D Yeux (krema za predeo oko očiju) 15ml

Nega kože za muškarce: krema za područje oko očiju protiv bora i za učvršćivanje. Lancôme Men Rénergy 3D Yeux je dizajniran za muškarce starije od 40 godina i cilja znake starenja kože u području oko očiju. Pogodno za sve tipove kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje