• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Lancôme Men Génific HD Youth Activating Concentrate 50ml - 1

Delovanje:
Tajna mladalačkog izgleda kože, može biti otkrivena, kap po kap. Nakon 10 godina intenzivnog istraživanja, Lancôme naučnici su otkrili da je prisustvo određenih proteina na površini kože karakteristika mladosti kože. Vremenom se smanjuje prisustvo proteina povezanih sa mlađim izgledom kože. Inspirisan istraživanjem gena, Lancôme je po prvi put kreirao asortiman Génific kako bi pomogao u otkrivanju mladalačkih karakteristika kože. Prelepa koža za svakog muškarca u svim godinama.

 

Lancôme Men Génific HD je posebno dizajniran za muškarce sa ciljem da vidno podmladi kožu lica. Dan za danom, koža je prožeta životom i zrači energijom. Koristite Genific HD za zdrav izgled kože i dramatično prefinjenu teksturu kože.

 

Botanički konstruisan serum daje muškoj koži daje toliko potreban TLC. Vrhunski i luksuzan, ovaj serum je kreiran za sve tipove kože i trebalo bi da se koristi kao deo zdrave rutine nege kože lica. Pruža moćnu mešavinu hranljivih materija i ekstrakata za jačanje otpornosti, vidljivosti i teksture muške kože. Formula aktivno radi na izjednačavanju tona kože i pruža konzistentniji površinski sloj na tretiranom području. Super hidratantni i hranljivi efekat će osvežiti kožu, jer rešenje deluje tako da obezbedi barijere koje zadržavaju vlagu. Lako se upija u kožu, a ovaj serum treba uzeti u obzir u okviru dnevne rutine i tretmana kože lica.

 

Lancôme Men Génific HD sadrži patentiranu formulu koja prenosi moćni serum duboko u slojeve kože, a kako bi pomogao u borbi protiv prirodnog starenja i stresa iz okoline.

 

Način upotrebe:
Ujutro i uveče na prethodno očišćeno lice.

 

Sastav:
Water, Bifida Ferment Lysate, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Adenosine, Faex Extract/Yeast Extract/Extrait De Levure, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicyloyl Phytosphingosine, Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Limonene, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Octyldodecanol, Citronellol, Fragrance.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 50ml

005680010975

Pregled

Napišite vaš komentar

Génific HD Youth Activating Concentrate 50ml

Koncentrat protiv umorne kože lica i za održavanje zdravog i mladalačkog izgleda kože muškaraca. Namenjen svim muškarcima, za vidno podmlađenu kožu. Dan za danom, koža je prožeta životom i zrači energijom. Koristite Lancôme Men Génific HD za zdrav izgled kože i dramatično prefinjenu teksturu kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje