Delovanje:
Dior Sauvage Le Sérum je hidratantni serum protiv starenja kože formulisan sa 95%¹ sastojaka prirodnog porekla koji odgovara potrebama muške kože lica. Sauvage muška rutina za negu kože crpi svoju suštinu iz srca kaktusa, moćne i jedinstvene biljke koja je među retkima sposobnim da preživi u pustinji. Ovaj serum za lice je prožet vodenim ekstraktom kaktusa, a Dior je odabrao ovaj serum za lice zbog njegove sposobnosti da poboljša sposobnost kože da apsorbuje vlagu i poznat je po tome što hrani i jača kožnu barijeru.

 

Dior Sauvage Le Sérum je neophodan za suvu kožu i pruža do 100 sati² hidratacije dok jača kožnu barijeru i smanjuje prve vidljive znake starenja (anti-age) za revitalizovan, glatkiji izgled. Serum ima tečnu teksturu, suptilnog je mirisa i lako prodire u kožu ne ostavljajući masni film ili ostatke, čak i na bradi. Sastavljen od 95%¹ sastojaka prirodnog porekla, Dior Sauvage Le Sérum je prožet snagom kaktusa, poznat kao glavni sastojak Dior Sauvage linije za negu muške kože. Srce formule sadrži upravo ekstrakt kaktusa koji poboljšava apsorpciju i vlažnost kože lica, dok je ujedno neguje kožu i čuva hidrataciju. Gornje mirisne note seruma su bergamot i mandarina, dok je nota srca sandalovina. Donje mirisne note su olibanum, mahune tonke i vanila.

 

Rezultati testa:

- koža je hidrirana do 100 sati²

- hidratacija je očuvana, koža je manje sklona dehidraciji za -37%³

 

Nakon mesec dana upotrebe proizvoda:

- 86% muškaraca ističe da je kvalitet kože lica poboljšan⁴

- 85% muškaraca ističe da je koža lica intenzivno hidrirana⁴

- 84% muškaraca ističe da su bore i fine linije na licu glađe⁴

 

Bočica seruma nalazi se u pakovanju od recikliranog materijala koje obmotava samu bočicu i prati njen izgled.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 5% doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²Instrumentalni test na 30 muškaraca.

³Instrumentalni test nakon 8 sati na 30 muškaraca.

⁴Test na 108 muškaraca, posle mesec dana upotrebe proizvoda.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Jednom pritisnite pumpicu da se serum nanese na vrhove čistih prstiju. Nanesite serum na celu kožu čistog lica, nanoseći serum od centra ka spolja.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALCOHOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, BETAINE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, POLYGLYCERIN-3, PENTYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HYDROGENATED LECITHIN, LAUROYL LYSINE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, POLYGLYCERIN-6, CAPRYLYL GLYCOL, PULLULAN, CHLORPHENESIN, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM / FRAGRANCE, OPUNTIA FICUS-INDICA FRUIT EXTRACT, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, HYDROLYZED SOY FLOUR, ADENOSINE, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM BENZOATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, TRIETHYL CITRATE, CITRUS JUNOS FRUIT EXTRACT. DIORMENCARE

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014895

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Le Sérum 50ml

Muška koža je deblja i sklonija dehidraciji i flekama od ženske, dok je Dior Sauvage Le Sérum upravo prilagođen potrebama kože muškaraca. Ovaj serum za lice za muškarce pruža duboku i dugotrajnu hidrataciju, a sadrži formulu koja jača kožnu barijeru, sprečavajući isušivanje. Kada se koristi, serum vidljivo smanjuje prve znake starenja za čvršći, mekši i glatkiji izgled kože. Napojen vodenim ekstraktom kaktusa i kaktusovog ulja, Dior Sauvage Le Sérum hidrira i jača kožu lica kako bi je zaštitio od dehidracije i smanjio vidljivost prvih znakova starenja (anti-age). Kuća Dior uzgaja kaktuse na vulkanskom ostrvu Lanzarote, u prvoj Diorovoj bašti posvećenoj muškarcima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje