Delovanje:
Dior Sauvage Face Cleanser and Mask je dnevno sredstvo za čišćenje lica koje može da se koristiti i kao maska za čišćenje. Sastavljeno od 85%* sastojaka prirodnog porekla, ovo sredstvo za čišćenje lica je prožeto ekstraktom kaktusa koji je poznat po svojstvima pilinga. Kada se jednom emulguje, njegova pena oslobađa kožu od nečistoća, a da je ne isušuje. Nošena 1 minut kao maska za lice, pročišćava pore.

 

Drvene i aromatične note Dior Sauvage mirisa razvijaju se u teksturi koja ostavlja kožu primetno svežom i udobnom, za pravi trenutak čulnog užitka. Delikatno namirisano, ovo sredstvo za čišćenje lica ostavlja diskretan mirisni trag na koži. Pogodan za kožu sa ili bez dlačica na licu, pruža trenutnu svežinu i odiše drvenim, aromatičnim notama.

 

Koristi se kao sredstvo za čišćenje lica, a njegova izdašna tekstura pene oslobađa kožu od nečistoća i čisti bez isušivanja kako bi se koža i brada osećali prijatno. Kao nedeljna maska za lice, dubinski pročišćava pore za jedan minut i otkriva kožu meku na dodir.

 

*Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 15% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Radi čišćenja lica, jednom ili dva puta dnevno stavite proizvod na dlanu s malo vode, zatim nanesite na vlažnu kožu i isperite. Kao masku za lice, jednom ili dva puta nedeljno stavite proizvod vrhovima prstiju na čisto lice. Ostavite masku da odstoji 1 minut, a potom isperite vodom. Upotpunite svoju Sauvage rutinu sa Dior Sauvage hidratantnom kremom za lice i bradu (prodaje se zasebno), nakon čega sledi vaš omiljeni Sauvage miris.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, PEG-8, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), MENTHOXYPROPANEDIOL, SODIUM BENZOATE, TRIETHYL CITRATE, 1,2-HEXANEDIOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CAPRYLYL GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 120ml

005680014685

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Face Cleanser and Mask 120ml

Dior otkriva Sauvage penu za pranje i čišćenje lica, kao i masku za lice, potpunu negu kože koja deluje i kao sredstvo za čišćenje i kao maska, suptilno osvežavajući kožu drvenim i aromatičnim akordima Sauvage mirisa. Formula sa teksturom pene ostavlja na koži lica osećaj ugodnosti.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje