Delovanje:
Dior Sauvage Le Nettoyant sredstvo za čišćenje i pranje kože lica specijalno je razvijeno za mušku kožu, koja je gušća i proizvodi više sebuma od ženske kože. Prožeto ekstraktom kaktusa koji pomaže u poboljšanju apsorpcije vlage od kože kao i pročišćavanju crnog uglja prirodnog porekla, ovo sredstvo za čišćenje lica smanjuje višak sebuma i eliminiše 99%² nečistoća na koži lica, čak i najfiniju, a sve radi ostavljanja čiste, podatne i čiste kože. Nakon kontakta s vodom, tekstura crnog gela sa suptilnim mirisom pretvara se u izdašnu, svežu i blago mirisnu belu penu koja ostavlja kožu udobnom i hidriranom do 8 sati³. Pena se lako ispira vodom, a nežno čisti lice i bradu. Kao dodatak čišćenju lica, ovaj proizvod može da se nanosi i kao maska jednom nedeljno.

 

Lice je pročišćeno bez isušivanja, ostavlja kožu čistom, hidriranom i bez nečistoća čak i najfinijih⁴ čestica zagađenja. Sastoji se od 90%¹ sastojaka prirodnog porekla, ovo sredstvo za pranje lica namnjeno za muškarce je prožeto snagom kaktusa, glavnog sastojka Sauvage rutine nege kože.

 

Srce formule sadrži:

- ekstrakt kaktusa, poznat po tome što poboljšava upijanje vlage kože i efikasno je priprema za dalji Dior Sauvage ritual nege kože (proizvodi se prodaju zasebno)

- prirodni ekstrakt crnog uglja poznat po svom pročišćavajućem delovanju

 

Rezultati testa:

- koža lica je bez nečistoća za -99%²

- ostavlja kožu lica ugodnom do 8 sati³

 

Gornje note Dior Sauvage Le Nettoyant sredstvo za čišćenje i pranje muške kože lica su bergamot i mandarina. Nota srca je sandalovina, dok su donje note olibanum, mahune tonke i vanila.

 

Bočica Dior Sauvage sredsrva za čišćenje i pranje lica muške kože nalazi se u pakovanju od recikliranog materijala koje obmotava samu bočicu i prati njen izgled.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 10% doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²Instrumentalni test na 21 muškarcu na česticama od 1-µm do 49-µm.

³Instrumentalni test na 30 muškaraca.

⁴Testirano na česticama od 1-µm do 49-µm.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Pritisnite nadole da biste ispustili jednu pumpicu sredstva za čišćenje lica u dlan. Razmutite sredstvo za čišćenje u penu na dlanu dodavanjem vode. Nanesite penu na lice malim kružnim pokretima. Isperite čistom vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, MENTHOXYPROPANEDIOL, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, POLYGLYCERYL-10 OLEATE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM HYDROXIDE, CHARCOAL POWDER, CI 77499 (IRON OXIDES), CITRIC ACID, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHYL CITRATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. DIORMENCARE

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680014896

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Le Nettoyant 125ml

Dior Sauvage Le Nettoyant sredstvo za čišćenje i pranje kože lica formulisano sa 90%¹ sastojaka prirodnog porekla i dizajnirano da očisti i pročisti mušku kožu bez njenog isušivanja. Sauvage muška rutina za negu kože crpi svoju suštinu iz srca kaktusa, moćne i jedinstvene biljke koja je među retkima sposobnim da preživi u pustinji. Dizajnirano za svakodnevnu upotrebu bez napora, Dior Sauvage Le Nettoyant sredstvo za čišćenje i pranje kože lica muškaraca je smešteno u bočicu s pumpicom koja može da se koristiti i tokom tuširanja, a čime će pakovanje proizvoda zaštiti svoju formulu i čistotu. Kuća Dior uzgaja kaktuse na vulkanskom ostrvu Lanzarotea, u prvoj Diorovoj bašti posvećenoj muškarcima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje