Delovanje:
Dior Sauvage linija rutine za negu muške kože crpi svoju suštinu iz srca kaktusa, moćne i jedinstvene biljke koja je među retkima sposobnim da preživi u pustinji. Obogaćen ekstraktom kaktusa, ovaj losion za lice pomaže u poboljšanju apsorpcije vlage u koži i efikasno je priprema za dalju rutinu nege kože lica. Formulisan posebno za mušku kožu, Dior Sauvage La Lotion deluje na vidljivo smanjenje pora, smanjenje znakova umora i borbu protiv umorne kože lica. Takođe ostavlja lice hladnijim za osvežavajući osećaj i deluje tako da efikasno umiruje opekotine od brijača i smanjuje iritaciju.

 

Napravljen od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla i formulisan bez alkohola, Dior Sauvage losion za lice je prožet snagom kaktusa, glavnog sastojka Sauvage rutine za negu muške kože. Ovaj ključni sastojak je poznat po tome što poboljšava apsorpciju vlage kože i efikasno je priprema za dalji ritual nege kože.

 

Rezultati testa:

- koža lica je hladnija

- znaci umora na koži lica su smanjeni za -28%²

- koža lica je sjajnija za +43%²

- pore su manje vidljive za -15%²

 

Sauvage je prvi Dior losion dizajniran za mušku kožu, a koja je prepoznata kao deblja i sklonija flekama od ženske kože. Napojen vodenim ekstraktom kaktusa, Sauvage La Laotion vidno smanjuje znake umora, zamućen ten i proširene pore, dok pomaže u ublažavanju opekotina od brijača i smanjenju osećaja iritacije. Gornje mirisne note su bergamot i mandarina. Srce je sandalovina, dok su donje note olibanum, mahune tonke i vanila.

 

Bočica losiona nalazi se u pakovanju od recikliranog materijala koje obmotava samu bočicu i prati njen izgled.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 2% doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²Klinički testovi dermatologa na 30 muškaraca, posle 4 nedelje.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Pritisnite pumpicu kako biste na vrhove čistih prstiju naneli pravu količinu losiona za lice. Nanesite losion na celu kožu lica, radeći od centra ka spolja. Može da se koristiti i nakon brijanja.

 

Sastav:
AQUA / WATER, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, POLYGLYCERIN-3, PPG-26-BUTETH-26, CHLORPHENESIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, MENTHOXYPROPANEDIOL, ALLANTOIN, PARFUM / FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM METABISULFITE, TRIETHYL CITRATE, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. DIORMENCARE

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680014897

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage La Lotion 100ml

Dior Sauvage La Lotion je osvežavajući losion za lice za muškarce koji se sastoji od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, dizajniran da vidno smanji znake umora dok umiruje opekotine i iritaciju od brijača. Muška koža je deblja i sklonija nesavršenostima od ženske, a ovaj toner losion je prilagođen njenim potrebama. Dior Sauvage losion za lice ima jasnu teksturu gela sa suptilnim mirisom koja se razlaže i postaje vodenasta u kontaktu s kožom, a kakob bi brzo prodrla u nju. Kuća Dior uzgaja kaktuse na vulkanskom ostrvu Lanzarotea, u prvoj Diorovoj bašti posvećenoj muškarcima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje