Delovanje:
Odmah prepoznatljiv, postao je pravi miris sa potpisom, jedinstven u Dioru u svojoj samopouzdanoj muškosti. Poput dubokog daha svežeg vazduha, Dior Sauvage toaletna voda je smela kompozicija za čoveka koji je autentičan i istinit. Bočice od 30ml i 100ml Dior Sauvage toaletne vode mogu se ponovo puniti sa Sauvage toaletnom vodom uz pomoć dopunskog (refill) pakovanja.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, TRIETHYL CITRATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, PENTAERYTHRITYLTETRA-DI-T-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMATE, GERANIOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 47005 (YELLOW 10).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013429

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Eau de Toilette 100ml

Dior Sauvage je čin stvaranja inspirisan širokim otvorenim prostorima. Ozonsko plavo nebo koje dominira užarenim stenovitim pejzažom. Snažan dašak citrusa u toaletnoj vodi Dior Sauvage snažno je ukorenjen amberom plemenitošću ambroksana, smolastog elemija i drveta.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje