Delovanje:
YSL MYSLF je miris za muškarce koji se može ponovo puniti sa dugotrajnim tragom koji meša svetlucavi bergamot i bogati apsolut cvetova narandže sa toplim drvetom, uključujući pačuli i mošusni Ambrofik™. Ovaj drveno-cvetni muški miris stapa se sa vašom kožom da bi otkrio prepoznatljiv miris. YSL MYSLF je izraz čoveka kakav jeste sa svim vašim nijansama. Izjava o modernoj muškosti, koja obuhvata sve njegove aspekte i emocije. Prvi muški YSL miris sa akordima drvenog cveta za kontrastni trag modernosti. Svež akord, cvet narandže, akord drveta. U početku, svež i živ akord sačinjen od srca bergamota iz Kalabrije. U srcu, apsolutni puls od cvetova narandže, sirov i pulsirajući iz Tunisa. Konačno, senzualni i teksturirani drveni akord napravljen od srca indonežanskog pačulija i Ambrofik™.

 

YSL silueta pretočena je u bocu. Luksuzan i bezvremenski, ovaj miris ima uglađene ivice, dok modni crni lak i kultni YSL logo Cassandre je ugrađen direktno u staklo. Yves Saint Laurent je posvećen smanjenju svog uticaja na životnu sredinu. Staklena boca sadrži reciklirano staklo, a kutije imaju FSC™ MIX sertifikat.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CINNAMAL, ISOEUGENOL, FARNESOL, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CI 14700 / RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 42090 / BLUE 1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40ml

005680014198

Pregled

Napišite vaš komentar

MYSLF Eau de Parfum 40ml

MYSLF je izraz čoveka kakav jeste, sa svim vašim emocijama i nijansama. Zaokret u tradicionalnoj porodici drvenih mirisa sa cvećem. Izjava o modernoj muškosti da proslavite svoje pravo ja. Bez izvinjenja. Ponosno. MYSLF je novi Yves Saint Laurent muški dopunjivi miris.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje