Delovanje:
Visokokvalitetan miris elegantne jednostavnosti bogat prelepim prirodnim esencijama. Glavna nota je lentisk, mediteranski grm. Lentisk je prisutan u gornjoj, srednjoj i donjoj noti. Živost citrusa naglašava suštinu lentiska sa oštrim zelenim notama. Elegantno i prefinjeno cveće prati beskompromisni lentisk koji izaziva slatkoću i toplinu. Tamno i snažno drvo razvija senzualne i zavodljive note u srcu sočiva.

 

- Gornje note: lentisk esencija, gorka narandža, bergamot, limun, seme šargarepe

- Srednje note: lentiski apsolut, iris, jasmin, narandžasti čaj pekoe, trska

- Donje note: lentisk srce, cistus, sandalovina, vetiver

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite toaletnu vodu direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

 

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

 

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

 

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, WATER/EAU (AQUA), FRAGRANCE (PARFUM), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, COUMARIN, CITRAL, EVERNIA FURFURACEA EXTRACT, CITRONELLOL, GERANIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680011213

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau d'Ikar Eau de Toilette Pour Homme 50ml

Sveža i drvenasta citrusna kompozicija bogata finim prirodnim esencijama. Toaletna voda za muškarce. Živahno, originalno, muževno. Ime sinonim za pesničku ambiciju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo:

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje